ΡΟΜΑ

Οσβάλντο: "Έχω βάλει 200 γκολ, τι στο @@@ θέλεις;"

L'attaccante della Roma Daniel Pablo Osvaldo durante l'allenamento a Riscone di Brunico, 13 Luglio 2013 ASNA/LUCIANO ROSSI/AS ROMA +++HO NO SALES EDITORIAL USE ONLY+++
L'attaccante della Roma Daniel Pablo Osvaldo durante l'allenamento a Riscone di Brunico, 13 Luglio 2013 ASNA/LUCIANO ROSSI/AS ROMA +++HO NO SALES EDITORIAL USE ONLY+++ ANSA

Πρωταγωνιστής σε ένα ακόμα δυναμικό τετ α τετ με (διαμαρτυρόμενους) φίλους της Ρόμα ήταν ο Οσβάλντο, με τον Αργεντίνο φορ να περνάει στην αντεπίθεση... Διαβάστε το story (video).

O Πάμπλο Οσβάλντο είναι με διαφορά ο Νο 1 παίκτης σε δημοτικότητα για τη Ρόμα το φετινό καλοκαίρι, από όποια πλευρά και αν το δει κανείς.

Αρχικά ήταν οι αντιδράσεις των οπαδών εις βάρος του τις δύο πρώτες ημέρες προετοιμασίας και τα "θερμά" τετ α τετ (όπου το μενού είχε από προσβολές μέχρι... μεσαία δάχτυλα), αρχικά τα μεταγραφικά σενάρια και οι προτάσεις από Σαουθάμπτον και Ζενίτ, ενώ το τελευταίο επεισόδιο με τον Αργεντίνο πρωταγωνιστή έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας.

"Δεν έχεις καταλάβει τίποτα από τη Ρόμα και την ιδέα του να είσαι ρομανίστα, εδώ θα μπορούσες να είσαι ένας πραγματικός αυτοκράτορας", του φώναξε ένας οπαδός των "τζαλορόσι" την ώρα που υπέγραφε αυτόγραφα σε μερικούς φανς του, με τον παίκτη να επιστρέφει το γάντι λέγοντας:

"Εσείς δεν έχετε καταλάβει τίποτα. Έχω πετύχει 200 γκολ, τι στο... διάολο θέλεις".

Φυσικά υπήρχαν και αρκετοί τιφόζι που πήραν το μέρος του επιθετικού και οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία -με αφορμή το περιστατικό- να του ζητήσουν την παραμονή του στο "Ολίμπικο": "Αυτοί που σε αποδοκιμάζουν είναι μόνο δέκα άτομα, μείνε στη Ρόμα".

Σύμφωνα πάντως με τα ιταλικά ΜΜΕ, θα πρέπει να γίνει ένα θαύμα για να παραμείνει και τη νέα σεζόν στην Ρώμη ο Οσβάλντο.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η "Gazzetta dello Sport", τόσο επειδή η Ρόμα θέλει να βάλει χρήματα στα ταμεία της (υπολογίζει σε περίπου 15 με 20 εκ.ευρώ από την πώλησή του) τόσο επειδή οι σχέσεις του παίκτη με τον αθλητικό διευθυντή Βάλτερ Σαμπατίνι είναι πολύ άσχημες.

Δείτε ΕΔΩ το επεισόδιο του Οσβάλντο με οπαδούς της Ρόμα μέσα από το video της Corriere dello Sport.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ