ΡΟΜΑ

Οπαδοί κατά της διοίκησης με συνθήματα και πανό

Οπαδοί κατά της διοίκησης με συνθήματα και πανό

Ένταση έξω από το προπονητικό κέντρο της Ρόμα, με περίπου 200 συγκεντρωμένους οπαδούς να βάζουν στο στόχαστρο τους διοικούντες αλλά και παίκτες των "τζαλορόσι". Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η ήττα από τη Λάτσιο στον τελικό του Κόπα Ιτάλια άνοιξε αμέτρητες πληγές στη Ρόμα, τις οποίες δεν έχει καταφέρει ακόμα να επουλώσει.

Αυτό επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά και το μεσημέρι του Σαββάτου, με περίπου 200 φίλους των "τζαλορόσι" να συγκεντρώνονται -παρά τη δυνατή βροχή- έξω από το προπονητικό κέντρο "Φούλβιο Μπερναρντίνι" και να απαιτούν την παραίτηση όλων των μελών της νυν διοίκησης της Ρόμα.

Ο ποδοσφαιρικός διευθυντής Βάλτερ Σαμπατίνι και ο γενικός διευθυντής Φράνκο Μπαλντίνι είχαν την... τιμητική τους, ενώ υβριστικά συνθήματα από την πλευρά των τιφόζι ακούστηκαν και εις βάρος των Ντανιέλε Ντε Ρόσι και Πάμπλο Οσβάλντο.

Αμέτρητα ήταν επίσης τα πανό που σήκωσαν οι οπαδοί στην Τριγκόρια, με τα πιο χαρακτηριστικά από αυτά να αναφέρουν:

"Έξω οι λατσιάλι από τη Ρόμα", "26-05-13: καταστράφηκαν 86 χρόνια ιστορίας", "Θέλουμε έναν Ρομανίστα", "Δώστε μας πίσω τη Ρόμα", "Για δύο χρονια μας έχετε γεμίσει με απογοήτευση και ανίκανους παράγοντες. Παραιτήσεις τώρα"!

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ