ΡΟΜΑ

Οι αστέρες του ποδοσφαίρου αποχαιρετούν τον Τότι

MILAN-ROMA 1-1 -- Totti e Baresi in azione, oggi a S.Siro nel corso di Mila-Roma.(AP Photo/Luca Bruno)
MILAN-ROMA 1-1 -- Totti e Baresi in azione, oggi a S.Siro nel corso di Mila-Roma.(AP Photo/Luca Bruno) ASSOCIATED PRESS

Πάολο Μαλντίνι, Φράνκο Μπαρέζι, Ερνάν Κρέσπο, Στίβεν Τζέραρντ, Αντρέα Πίρλο ήταν μερικοί από τους "αστέρες" του ποδοσφαίρου που αποχαιρέτησαν τον Φραντσέσκο Τότι. Τι έγραψε η Ίντερ στο twitter.

Ο Φραντσέσκο Τότι ετοιμάζεται να πει "αντίο" ως ποδοσφαιριστής στη Ρόμα και τα μεγαλύτερα αστέρια του ποδοσφαίρου αποχαιρετούν τον εμβληματικό capitano.

Ο 40χρονος Ιταλός ολοκληρώνει τον 25ετή κύκλο του στους "τζιαλορόσι" και μαζί κλείνει μία εποχή στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Η Ίντερ το αναγνώρισε και αφιέρωσε ένα tweet της στον Τότι: "Από τους ερωτευμένους του ποδοσφαίρου, θα θυμόμαστε τη λόμπα σου στο Σαν Σίρο: ήταν τιμή να μονομαχούμε για 25 χρόνια. Καλή τύχη".

Ο προπονητής που ουσιαστικά υποβίβασε τον Τότι στον πάγκο της Ρόμα, Ρουντί Γκαρσιά, ποτέ δεν σταμάτησε να εκτιμά τον Ιταλό, κάτι που επιβεβαίωσε και με το δικό του μήνυμα: "Σήμερα θα φορέσεις για τελευταία φορά το δεύτερο δέρμα σου. Αλλά δεν είναι το τέλος, επειδή είσαι αιώνιος".

Αρκετοί ήταν οι πρώην και νυν ποδοσφαιριστές που ήθελαν να αποχαιρετήσουν μέσω social media τον Τότι. Ένας εξ αυτών, επίσης ιστορικός capitano, ο Πάολο Μαλντίνι: "Ευχαριστώ Φραντσέσκο Τότι που μου έστειλες τα επειτειακά Nike για τον τελευταίο αγώνα σου με τη Ρόμα, αλλά ευχαριστώ κυρίως επειδή έκανες εμένα και εκατομμύρια παθιασμένους με το ποδόσφαιρο να θαυμάζουμε τις εκπληκτικές ενέργειές σου. Απόλαυσε αυτήν την ξεχωριστή στιγμή. Φιλιά, Πάολο".

Δεν ήταν ο μόνος. Φράνκο Μπαρέζι, Αντρέα Πίρλο, Ερνάν Κρέσπο, Στίβεν Τζέραρντ, και πολλοί ακόμα έστειλαν το δικό τους μήνυμα προς τον αρχηγό της Ρόμα.























The king of Rome plays his last game today . A special player who deserves all the accolades that come his way . Huge respect for his loyalty to his team #totti #roma #10 #legend

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Steven Gerrard (@stevengerrard) στις

Photo credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ