ΡΟΜΑ

"Ο Τοροσίδης δεν θέλει να πάει στη Σαμπντόρια"

"Ο Τοροσίδης δεν θέλει να πάει στη Σαμπντόρια"
INTIME SPORTS

Ο μάνατζερ του Βασίλη Τοροσίδη διέψευσε κατηγορηματικά τα τελεταία σενάρια που συνδέουν τον παίκτη με τη Σαμπντόρια, τονίζοντας την επιθυμία του να εξαντλήσει τη συνεργασία του με τη Ρόμα.

"Σε απάντηση των όσων δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Σαμπντόρια, ο παίκτης θέλει να ξεκαθαρίσει πως έχει ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο με τη Ρόμα, όπου περνάει πολύ καλά, και σκοπεύει να τη βοηθήσει να πετύχει τους στόχους που δεν κατάφερε την περασμένη σεζόν", τόνισε ο Γιώργος Καζιάνης, θέλοντας να διαψεύσει τις φήμες που έκαναν λόγο για φλερτ του Βασίλη Τοροσίδη με τους Γενοβέζους.

Επιπλέον, ο εκπρόσωπος του Έλληνα διεθνή μπακ-χαφ υπογράμμισε πως "ο παίκτης έχει εξαιρετική σχέση με τους συμπαίκτες και το τεχνικό τιμ και λατρεύει τους οπαδούς της ομάδας", για να κλείσει τη συνέντευξή του στην ιστοσελίδα Calciomercato λέγοντας:

"Για όλους αυτούς τους λόγους που ανέφερα δεν συντρέχουν λόγοι για να αλλάξει σύλλογο. Ο παίκτης θέλει να καταστήσει σαφές πως δεν έχει το παραμικρό ενδιαφέρον να πάει στη Σαμπντόρια και το αντίστροφο".

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ