ΡΟΜΑ

Ντέστρο: "Εάν βάλω γκολ στη Γιουβέντους, ξυρίζω τα γένια"

Ντέστρο: "Εάν βάλω γκολ στη Γιουβέντους, ξυρίζω τα γένια"

Ο Ματία Ντέστρο έδωσε υπόσχεση μέσω συνέντευξής του, πως αν πετύχει γκολ κόντρα στη Γιουβέντους, θα αποχωριστεί την αγαπημένη του γενιάδα. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να σκοράρει κόντρα στη Γιουβέντους με τη φανέλα των Τζένοα και Σιένα, όμως ευελπιστεί ότι αυτό θα γίνει όντας παίκτης της Ρόμα.

Ο λόγος για τον Ματία Ντέστρο, ο οποίος αν και θα ειναι πιθανότατα στον πάγκο στο ξεκίνημα του αποψινού ντέρμπι Γιουβέντους-Ρομα (η τριπλέτα των Ρωμαίων θα αποτελείται από τους Λαμέλα, Οσβάλντο και Τοτι) δεν δίστασε να δώσει υπόσχεση στους φίλους των "τζαλορόσι" σε περίπτωση που βρει δίχτυα στο Τορίνο.

"Το λουκ με τα γένια το έχω από πέρυσι και μου αρέσει. Εάν όμως σκοράρω κόντρα στον Μπουφόν θα κόψω τα γένια. Αυτό είναι υπόσχεση", τόνισε ο νεαρός Ιταλός επιθετικός, ο οποίος εξήγησε και την απόφασή του να επιλέξει την πρόταση της Ρόμα το περασμένο καλοκαίρι.

"Αποφάσισα να πάω στη Ρόμα επειδή μου είχαν πει ότι με τον Ζέμαν οι επιθετικοί βάζουν περισσότερα γκολ. Στη θεωρία (γελάει).

Στα σοβαρά τώρα, πέρα από την παρουσία του Ζέμαν στην ομάδα, επέλεξα να έρθω στη Ρόμα επειδή υπάρχει ένα πλάνο στην ομάδα που βασίζεται στους νέους παίκτες. Και αυτό μου αρέσει".

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ