ΡΟΜΑ

Ντε Ροσι: "Ο Γκαρσία θα μας πάει στην κορυφή"

Ντε Ροσι: "Ο Γκαρσία θα μας πάει στην κορυφή"

Βέβαιος πως ο Ρούντι Γκαρσία θα οδηγήσει τη Ρόμα στην κατάκτηση του σκουντέτο εμφανίστηκε ο Ντε Ρόσι. Διαβάστε για τη χώρα στην οποία θέλει να τελειώσει την καριέρα του.

"Ο Γκαρσία θα φέρει σίγουρα τη Ρόμα στην κορυφή της Ιταλίας", δήλωσε κατηγορηματικά ο υπαρχηγός της Ρόμα (σε συνέντευξή του στο "Roma Tv") θέλοντας να εκθειάσει τον τεχνικό των "τζαλορόσι", ενώ παράλληλα μίλησε και για το μέλλον του μακριά από τη... Serie A.

"Ελπίζω να κλείσω την καριέρα μου στην Αμερική. Έχω μερικές σταθερές από τότε που ήμουν μικρός, μία από αυτές είναι να ζήσω στην Αμερική και να προσπαθήσω να δουλέψω εκεί, και ελπίζω πως θα τα καταφέρω.

Το πρωτάθλημά τους είναι σκληρό αλλά είναι ένας εντελώς διαφορετικός κόσμος εκεί, ακόμα και από τη σχέση που έχουν με τους οπαδούς".

Ερωτηθείς επίσης για την πιο άσχημη στιγμή στην καριέρα του, ο "Νο 16" της Ρόμα γύρισε στη σεζόν 2009-10 όταν η Ρόμα του Κλάουντιο Ρανιέρι είχε χάσει μία σπουδαία ευκαιρία για να πάρει το πρωτάθλημα αντί της Ίντερ.

"Ο αγώνας κόντρα στη Σαμπντόρια (σ.σ. ήττα με 2-1 στο "Olimpico") ήταν μία από τις χειρότερες στιγμές στιγμές στην καριέρα μου".

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ