ΡΟΜΑ

Νέος προπονητής ο Ρούντι Γκαρσία

Νέος προπονητής ο Ρούντι Γκαρσία

Ο Ρούντι Γκαρσία θα είναι ο προπονητής της Ρόμα μέχρι το καλοκαίρι του 2015, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο ιταλικός σύλλογος.

Μετά από τέσσερα χρόνια στη Λιλ, η Ρόμα θα αποτελέσει τη νέα πρόκληση στην προπονητική καριέρα του Ρούντι Γκαρσία, με τον Γάλλο τεχνικό με τις ισπανικές ρίζες να υπογράφει συμβόλαιο ως το 2015.

"Η Ρόμα γνωστοποιεί πως ήρθε σε συμφωνία με τον Ρούντι Γκαρσία για τη θέση του προπονητή στην πρώτη ομάδα.

Το συμβόλαιο, διάρκειας δύο χρόνων, θα επισημοποιηθεί και θα κατατεθεί εντός των προσεχών ημερών", αναφερει η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι "τζαλορόσι".

"Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και αισιοδοξούμε πως ο Ρούντι Γκαρσία είναι ο κατάλληλος προπονητής για τη Ρόμα.

Εχει αποδείξει ότι είναι νικητής και ότι έχει μία εξαιρετική ποδοσφαιρική αντίληψη και θεωρούμε πως θα ταιριάξει τέλεια στο όραμα που έχουμε για το μέλλον", δήλωσε ο πρόεδρος της Ρόμα, Τζέιμς Παλότα, λίγο μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας στα γραφεία που διατηρεί στη Νέα Υόρκη.

Νέος προπονητής ο Ρούντι Γκαρσία

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, οι ετήσιες απολαβές του 49χρονου τεχνικού θα ανέρχονται στο 1.500.000 ευρώ, ενώ υπάρχει και οψιόν για επέκταση του συμβολαίου του για έναν ακόμα χρόνο.

Ο Γκαρσία, ο οποίος αναδείχτηκε πρωταθλητής Γαλλίας με τη Λιλ το 2011, γίνεται ο τρίτος κατά σειρά τεχνικός των Ρωμαίων μέσα στους τελευταίους 12 μήνες, καθώς ο Ζντέκεν Ζέμαν απολύθηκε τον Φεβρουάριο και ο υπηρεσιακός Αουρέλιο Αντρεατσόλι αποχώρησε στο φινάλε της σεζόν μετα την ήττα από τη Λάτσιο στον τελικό του ιταλικού Κυπέλλου.

Νέος προπονητής ο Ρούντι Γκαρσία

Ο νέος τεχνικός της Ρόμα, Ρούντι Γκαρσία, κατά την παρουσίασή του στη Νέα Υόρκη

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ