ΡΟΜΑ

Μανωλάς: "Εγώ είμαι το μέλλον της Ρόμα"

Μανωλάς: "Εγώ είμαι το μέλλον της Ρόμα"

Ο Κώστας Μανωλάς έκανε δηλώσεις μετά τον αγώνα της Ρόμα με την Έμπολι, όπου η ομάδα του επικράτησε με 1-0. Διαβάστε τι είπε ο διεθνής αμυντικός των πρωτευουσιάνων.

Δηλώσεις έκανε ο Κώστας Μανωλάς μετά το παιχνίδι της Ρόμα με την Έμπολι, όπου επικράτησε με 0-1 χάρη σε αυτογκόλ του τερματοφύλακα των γηπεδούχων και αναφέρθηκε στη νέα του ομάδα, στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και στον Μπενατιά.

Αρχικά, ο Έλληνας στόπερ των πρωτευουσιάνων ανέφερε πως "ήταν μία σημαντική νίκη, σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Θέλω να δώσω τα πάντα για την ομάδα και ήρθα γα να τη βοηθήσω στο μέλλον. Η Ρόμα είναι σπουδαία ομάδα, όλοι δουλεύουν σκληρά, ο ένας βοηθά τον άλλον και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Μέχρι τώρα έχουμε δύο νίκες".

Για το ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την πρεμιέρα του Champions League, σχολίασε πως "πρέπει να παίξουμε καλά για να νικήσουμε, διότι υπάρχουν καλές ομάδες στο Champions League και ελπίζω να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Τέλος, για τον Μπενατιά είπε ότι είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, αλλά "εγώ είμαι το μέλλον της ομάδας και θα δουλέψω σκληρά για να τον αντικαταστήσω επάξια και να έχει μία καλή σεζόν η Ρόμα".

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ