ΡΟΜΑ

Λουίς Ενρίκε: "Εγώ ο μόνος υπεύθυνος"

Λουίς Ενρίκε: "Εγώ ο μόνος υπεύθυνος"

Ο Λουίς Ενρίκε ανέλαβε αποκλειστικά την ευθύνη για το γεγονός ότι η Ρόμα είναι στην 6η θέση, ταυτόχρονα όμως ξεκαθάρισε ότι δεν παραιτείται και στηρίζει απόλυτα τους παίκτες του.

Η βαριά ήττα με 4-2 (αλλά και η άσχημη εμφάνιση) από τη Λέτσε καθήλωσε τη Ρόμα στην 6η θέση και σε απόσταση 7 πόντων από την ζώνη που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως ο Λουίς Ενρίκε φρόντισε να προστατεύσει τους παίκτες του από τα βέλη της κριτικής.

Παραμονή του κρίσιμου αγώνα με την Ουντινέζε στο "Ολίμπικο", ο Ισπανός διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για έριδες και καυγάδες στα αποδυτήρια, υπογραμμίζοντας ότι έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του και πως θα αποχωρήσει μόνο όταν δεν τον στηρίζουν οι παίκτες και η διοίκηση.

"Ο μόνος υπεύθυνος είμαι εγώ, αφήστε στην ησυχία τους αυτά τα παιδιά. Μην τα εξολοθρεύετε. Οι τσακωμοί στα αποδυτήρια είναι ψέματα, σταματήστε να γράφετε τέτοια πράγματα σας παρακαλώ", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου και συνέχισε:

"Την ημέρα που θα δω την ομάδα να μην με ακολουθεί πια θα φύγω. Εσείς θέλετε μία μάχη ανάμεσα σε μένα και τη διοίκηση αλλά εγώ δεν θέλω μάχη, θέλω να δουλεύω.

Εμένα με ενδιαφέρει μόνο το παιχνίδι της Τετάρτης. Τα υπόλοιπα περί παραίτητης είναι αηδίες.

Όσον αφορά τις ελπίδες που έχει πλέον η Ρόμα για να προλάβει πλέον το τρένο του Τσάμπιονς Λιγκ, ανέφερε: "Δεν έχω ντραπεί ποτέ για την ομάδα μου, είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου.

Από τον τρόπο που συμπεριφέρονται και προπονούνται. Έχουμε κάνει πάρα πολλές άσχημες ήττες αλλά και μερικά καλά παιχνίδια. Θα πρέπει να βελτιωθούμε πολύ, ξέρουμε ποια χρώματα υπερασπιζόμαστε και η δουλειά συνεχίζεται.

Το Τσάμπιονς Λιγκ; Τη μία φορά είμστε μακριά, την άλλη πλησιάζουμε. Υπάρχει ακόμα η διάθεση για να φτάσουμε στην τρίτη θέση, αλλά εδώ και πολύ καιρό είμαστε έκτοι.

Εάν καταφέρουμε να κάνουμε 7 εξαιρετικά παιχνίδια μπορούμε να τα καταφέρουμε".

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ