ΡΟΜΑ

Λαμέλα: "Θα μείνω στη Ρόμα"

WCENTER 0XMBBBWLNN                Argentinian midfielder of Roma, Erik Lamela, jubilates after scoring the second goal during the Italy Cup soccer match As Roma vs Acf Fiorentina at Olimpico stadium in Rome, Italy on 11 January 2012. ANSA/ETTORE FERRARI
WCENTER 0XMBBBWLNN Argentinian midfielder of Roma, Erik Lamela, jubilates after scoring the second goal during the Italy Cup soccer match As Roma vs Acf Fiorentina at Olimpico stadium in Rome, Italy on 11 January 2012. ANSA/ETTORE FERRARI ETTORE FERRARI

Πιστός στη Ρόμα είναι ο Έρικ Λαμέλα, ο οποίος θεωρεί πως η βαθμολογική κατάταξη αδικεί την ομάδα του. Διαβάστε ακόμη τι είπε για τις πρόσφατες δηλώσεις του Φραντσέσκο Τότι, αλλά και την αντιπαλότητα με τη Λάτσιο.

Στη Ρόμα θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Έρικ Λαμέλα, όπως δήλωσε στο "Sport Week".

Μπορεί η φετινή σεζόν να μην ήταν η καλύτερη δυνατή για τους "τζαλορόσι" και να έκλεισε με τον χειρότερο τρόπο λόγω του χαμένου τελικού από τη Λάτσιο, αλλά ο Αργεντινός ξεκαθάρισε πως επιθυμία του είναι να βοηθήσει τη Ρόμα.

"Θα μείνω οπωσδήποτε. Είμαι πεπεισμένος να παραμείνω στη Ρόμα. Έχω πολύ καλή σχέση με τον κόσμο, νιώθω σα στο σπίτι μου. Δεν είναι εύκολο να πετύχεις εντυπωσιακά πράγματα με τόσους νεαρούς στην ομάδα. Πιστεύω, όμως, πως είμαστε καλύτεροι από αυτό που δείχνει η βαθμολογία".

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Φραντσέσκο Τότι μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Λαμέλα, αλλά ο τελευταίος δήλωσε επ' αυτού: "Μου άρεσαν όσα είπε ο Φραντσέσκο, αλλά κάθε φορά που μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο χρειάζεται να σκέφτομαι πώς θα γίνει σπουδαία η Ρόμα".

Τέλος, για την αντιπαλότητα με τη Λάτσιο και τη νοοτροπία που επικρατεί στη Ρώμη σχολίασε: "Εδώ στη Ρώμη, δεν υπάρχει τρίτος δρόμος, ή είσαι "τζαλορόσο" ή Λάτσιο. Είναι τρελοί για το παιχνίδι. Γνώρισα έναν οπαδό ο οποίος είχε το αυτόγραφό μου σε τατουάζ στον ώμο του".

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ