ΡΟΜΑ

Ξέσπασμα Στεκέλενμπουργκ κατά Ζέμαν

Ξέσπασμα Στεκέλενμπουργκ κατά Ζέμαν

Ο Μάρτεν Στεκέλενμπουργκ έριξε "βόμβα" στα αποδυτήρια της Ρόμα, δηλώνοντας πως δεν κατάλαβε πως βρέθηκε στον πάγκο και χαρακτηρίζοντας ανούσια την απόκτηση του συμπαίκτη του Γκοϊγκοϊτσέα.

Ο Ολλανδός τερματοφύλακας ξαναπήρε τα γάντια του βασικού στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου της Ρόμα κόντρα στην Ίντερ, όμως το γεγονός αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να τον κάνει να κρύψει τη δυσαρέσκειά του για τις επιλογές του προπονητή.

"Το τελευταίο μου ματς ήταν στις 11 Δεκεμβρίου κόντρα στην Αταλάντα, έξι εβδομάδες είναι πάρα πολλές. Υπέφερα από ένα πρόβλημα στη γάμπα και ο Γκοϊγκοϊτσέα πήρε τη θέση μου. Γιατί έχασα την εμπιστοσύνη του Ζέμαν; Δεν το ξέρω, δεν έχουμε μιλήσει ποτέ.

Δεν μου έδωσε εξηγήσεις που με πέταξε στον πάγκο και δεν μπορώ να κάνω κάτι για να αλλάξω την κατάσταση", τόνισε ο Στεκέλενμπουργκ σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της πατρίδας του "'Sport Promotion", και συνέχισε:

"Επιπλέον, δεν βρίσκω κάποιο νόημα στην απόκτηση του Γκοϊγκοϊτσέα. Ήμασταν ήδη εγώ και ο Λόμποντ, δύο καλοί τερματοφύλακες, υπήρχε ανάγκη και για τρίτο γκολκίπερ;

Ο στόχος μου είναι να βρεθώ στο Μουντιάλ, θέλω να παίζω και όχι να κάθομαι στον πάγκο".

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ