ΡΟΜΑ

"Κράξιμο" σε Μανωλά από Gazzetta dello Sport

"Κράξιμο" σε Μανωλά από Gazzetta dello Sport

Η γκάφα του Κώστα Μανωλά στο ματς με την Ουντινέζε είχε ως αποτέλεσμα να πάρει πολύ χαμηλή βαθμολογία από τον ιταλικό Τύπο, με την "Gazzetta dello Sport" να τον κατηγορεί για ερασιτεχνικό λάθος.

Η Ρόμα κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Ουντινέζε και να διατηρηθεί στη 2η θέση της Serie A, με +1 από τη Λάτσιο, όμως το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν ήταν για την ομάδα του Ρούντι Γκαρσία αφού βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ από το 19ο λεπτό.

"Υπεύθυνος" μάλιστα για αυτό ήταν σε μεγάλο βαθμό ο Κώστας Μανωλάς ο οποίος χρεώνεται με ένα τεράστια λάθος: στην προσπάθειά του να κάνει κοντρόλ κοντά στο κόρνερ έχασε τη μπάλα από τον Τερεό και στην εξέλιξη της φάσης οι Ρωμαίοι είδαν τη μπάλα να αναπαύεται στα δίχτυα του Ντε Σάνκτις.

Για αυτό μάλιστα το σοβαρό λάθος του ο Έλληνας διεθνής σέντερ μπακ δέχτηκε αρκετές κριτικές, με την πιο σκληρή να έρχεται από την "Gazzetta dello Sport" η οποία έγραψε στην ατομική κριτική της για τον Μανωλά:

"Η αλαζονεία είναι ένα άγριο θηρίο για να δαμάσεις. Το λάθος στο γκολ του Πέριτσα ήταν πάρα πολύ σοβαρό, σχεδόν ερασιτεχνικό".

Ρόμα - Ουντινέζε 2-1

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ