ΡΟΜΑ

"Καμπάνα" στον Στρόουτμαν για το "θέατρο" στο Ρόμα - Λάτσιο

Roma's Kevin Strootman reacts after missing a scoring chance during a Serie A soccer match between Roma and Napoli, at the Rome Olympic stadium, Saturday, March 4, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Roma's Kevin Strootman reacts after missing a scoring chance during a Serie A soccer match between Roma and Napoli, at the Rome Olympic stadium, Saturday, March 4, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Serie A τιμώρησε με δύο αγωνιστικές τον Κέβιν Στρόουτμαν για το "θέατρο" στο ντέρμπι μεταξύ της Ρόμα και της Λάτσιο. (VIDEO)

Η Λάτσιο πήρε σπουδαία νίκη με 3-1 επί της Ρόμα στο ντέρμπι της 34ης αγωνιστικής της Serie A, παρότι δέχθηκε την ισοφάριση στο 45' χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντανιέλε ντε Ρόσι.

Το κερδισμένο πέναλτι των "τζαλορόσι" προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, αφού ο Κέβιν Στρόουτμαν βουτάει μέσα στην μεγάλη περιοχή, χωρίς να έχει ανατραπεί απ' τον αμυντικό των "λατσιάλι", Γουάλας.

Τελικά, ο Ολλανδός μέσος δεν έμεινε ατιμώρητος για την ενέργειά του, καθώς η Πειθαρχική Επιτροπή της Serie A τον τιμώρησε με δύο αγωνιστικές. Αυτό σημαίνει πως θα απουσιάσει απ' τα ντέρμπι με Μίλαν (07/05) και Γιουβέντους (14/05).

Θυμηθείτε τη φάση:

Photo Credits: AP Photo/Gregorio Borgia

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ