ΡΟΜΑ

Γκαρσία: "Φαβορί η Γιουβέντους αλλά..."

Γκαρσία: "Φαβορί η Γιουβέντους αλλά..."

Ο Ρούντι Γκαρσία απάντησε σε όσους δίνουν φέτος στη Ρόμα τον πρώτο λόγο για το σκουντέτο και ξεκαθάρισε πως στόχος πρέπει να είναι η συνεχής παρουσία στο Champions League.

Η περσινή εξαιρετική χρονιά που την έφερε στη 2η θέση σε συνδυασμό με τις αρκετές δυνατές θερινές μεταγραφές έχουν ανεβάσει τον πήχη για τη Ρόμα, παρόλα αυτά ο Ρούντι Γκαρσία φροντίζει να κρατάει τις ισορροπίες ενόψει της νέας σεζόν.

Αυτό φάνηκε και στο πλαίσιο της σημερινής συνέντευξης Τύπου ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με την Ίντερ στο Guiness Cup, με τον Γάλλο τεχνικό να αναφέρεται σχετικά με τη μάχη του Καμπιονάτο.

"Έναν χρόνο πριν το κλίμα ήταν εντελώς διαφορετικό, έχουμε περάσει από την καταστροφή στην ευφορία. Εγώ είμαι πάντα σε μία μέση οδό.

Η Γιουβέντους παραμένει το φαβορί αλλά εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να παλέψουμε μαζί τους και θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο δυνατόν ψηλότερα", τόνισε ο Γκαρσία, για να προσθέσει με νόημα:

"Ας μην ξεχνάμε ότι φέτος έχουμε το Champions League και η προτεραιότητά μας είναι να παίζουμε κάθε σεζόν σε αυτή τη διοργάνωση".

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ