ΡΟΜΑ

Γκαρσία φεύγει, Σπαλέτι έρχεται

Luciano SPALLETTI in una foto d'archivio
(Foto Bartoletti)
Luciano SPALLETTI in una foto d'archivio (Foto Bartoletti) BARTOLETTI

Ο Ρούντι Γκαρσία απέχει πλέον ένα βήμα από την πόρτα της εξόδου από τη Ρόμα, με τα ιταλικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν πως μέχρι το βράδυ θα έχει ανακοινωθεί η απόλυσή του.

Η ώρα του αποχαιρετισμού μεταξύ της Ρόμα και του Ρούντι Γκαρσία μετά από 2,5 χρόνια συνεργασίας έφτασε.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει σύσσωμος ο ιταλικός ηλεκτρονικός Τύπος, με σημερινά δημοσιεύματα να αποκαλύπτουν πως η διοίκηση των "τζαλορόσι" πήρε την οριστική απόφαση να απομακρύνει από την άκρη του πάγκου τον Γάλλο τεχνικό και να παραδώσει τα κλειδιά των αποδυτηρίων σε έναν παλιό γνώριμο: τον Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Ο Γκαρσία πήγε κανονικά στην Τριγκόρια την Τρίτη (12/1) και έκανε την πρωινή προπόνηση ενώ εδώ και λίγη ώρα επιβλέπει την απογευματινή, με τις πληροφορίες από τη γειτονική χώρα να αναφέρουν πως αυτή θα είναι και η τελευταία φορά που θα φορέσει τη φόρμα των πρωτευουσιάνων.

Γκαρσία φεύγει, Σπαλέτι έρχεται

Οι διοικούντες τον σύλλογο έχουν ειδοποιήσει ήδη τον Αλμπέρτο Ντε Ρόσι, τεχνικό της ομάδας Νέων του συλλόγου, να είναι stand by για να πραγματοποιήσει τις προπονήσεις μέσα στις ερχόμενες ημέρες, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να βρίσκεται προ των πυλών.

Ο τεχνικός από την Τοσκάνη ταξιδεύει αυτή την ώρα με προορισμό το Μαϊάμι (μέσω Παρισιού) όπου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Ρόμα Τζέιμς Παλότα και αν οι δύο άνδρες συμφωνήσουν τότε θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1,5 έτους με οψιόν ανανέωσης.

Γκαρσία φεύγει, Σπαλέτι έρχεται

Στη λίστα της Ρόμα όσον αφορά στον διάδοχο του Γκαρσία βρίσκονταν και τα ονόματα των Χόρχε Σαμπαόλι και Μαρσέλο Μπιέλσα, ωστόσο προκρίθηκε τελικά η λύση του Σπαλέτι, με τον τεχνικό από την Τοσκάνη να έχει στα συν την πολύ καλή παρουσία του στην άκρη του πάγκου από το 2005 μέχρι το 2009.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ