ΡΟΜΑ

Δεύτερος σε χρόνο συμμετοχής ο Μανωλάς

Δεύτερος σε χρόνο συμμετοχής ο Μανωλάς

Ο Κώστας Μανωλάς όχι μόνο προσαρμόστηκε απόλυτα στο Καμπιονάτο αλλά είναι και ο παίκτης που μετά τον Ναϊνγκολάν έχει τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στη φετινή Ρόμα. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Με τη Ρόμα να παίζει φέτος σε διπλό ταμπλό (Καμπιονάτο-Champions League) ο Ρούντι Γκαρσία έχει ανοίξει το rotation χρησιμοποιώντας μέχρι στιγμής 22 ποδοσφαιριστές στους πρώτους επτά αγώνες της, και ο Κώστας Μανωλάς όχι απλά έχει πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής αλλά φλερτάρει με την... κορυφή σε αυτή την κατηγορία.

Συγκεκριμένα, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού είναι ο ποδοσφαιριστής με τον δεύτερο μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής και ο μόνος που τον ξεπερνάει είναι ο Ρατζά Ναϊνγκολάν.

Ο Βέλγος μέσος, ο οποίος πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις από την αρχή της σεζόν και προσφέρει τόσο δημιουργικά όσο και εκτελεστικά, έχει παίξει στα 623 από τα 630 λεπτά, με τον Γκαρσία να τον αποσύρει στον πάγκο στα επτά τελευταία ματς του Ρόμα-Βερόνα περνώντας στη θέση του τον Παρέδες.

Δεύτερος σε χρόνο συμμετοχής ο Μανωλάς

Ελάχιστα πίσω του βρίσκεται ο Έλληνας διεθνής σέντερ μπακ, που μέσα σε λίγα μόλις παιχνίδια έχει κάνει τους περισσότερους να ξεχάσουν πως αυτό το καλοκαίρι έφυγε από το "Ολίμπικο" ο Μεχντί Μπενατιά.

Δεύτερος σε χρόνο συμμετοχής ο Μανωλάς

Από τα 630 λεπτά ο Μανωλάς έχει παίξει στα 594 ενώ στην τρίτη θέση της λίστας βρίσκεται ο Μόργκαν Ντε Σάνκτις με 540 λεπτά καθώς έλειψε μόνο από τον τελευταίο αγώνα κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι λόγω τραυματισμού.

Δεύτερος σε χρόνο συμμετοχής ο Μανωλάς

Σημειώνεται πως ο Βασίλης Τοροσίδης βρίσκεται στην 15η θέση της λίστας όσον αφορά στον χρόνο συμμετοχής (250 λεπτά) ενώ ο Χοσέ Χολέμπας καταλαμβάνει την 18η θέση (97 λεπτά).

Τα λεπτά συμμετοχής των παικτών της Ρόμα:

Ναϊνγκολάν: 623’

Μανωλάς: 594’

Ντε Σάνκτις: 540’

Πιάνιτς: 540’

Κεϊτά: 495’

Ζερβινιό: 472’

Μάικον: 470’

Κόουλ: 450’

Τότι: 380’

Γιανγκά Μπιβά: 373’

Φλορέντσι: 369’

Λιάιτς: 262’

Ντε Ρόσι: 262’

Ντέστρο: 257’

Τοροσίδης: 250’

Αστόρι: 222’

Ιτούρμπε: 121’

Χολέμπας: 97’

Σκορούπσκι: 90’

Καστάν: 45’

Εμάνουελσον: 8’

Παρέδες: 7’

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ