ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Σαν να μην υπάρχει ρεβάνς με την Ατλέτικο"

El técnico de Real Madrid, Zinedine Zidane, apunta durante un partido contra Bayern Munich por la Liga de Campeones el miércoles, 12 de abril de 2017, en Munich, Alemania. (Andreas Gebert/dpa via AP)
El técnico de Real Madrid, Zinedine Zidane, apunta durante un partido contra Bayern Munich por la Liga de Campeones el miércoles, 12 de abril de 2017, en Munich, Alemania. (Andreas Gebert/dpa via AP) AP

Ο τεχνικός της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν, υποστήριξε ότι αντιμετωπίζει τον πρώτο ημιτελικό του Champions League με αντίπαλο τον Ατλέτικο χωρίς να υπάρχει δεύτερο ματς (ρεβάνς).

Ρεάλ και Ατλέτικο ετοιμάζονται για την αναμέτρηση του "Santiago Bernabéu", στην πρώτη μονομαχία των δύο ομάδων της ισπανικής πρωτεύουσας για τα ημιτελικά του Champions League (2/5, 21:45), με τον τεχνικό των "μερένγκες", Ζινεντίν Ζιντάν, να στέκεται στη σημασία του ματς και να το αντιμετωπίζει μεμονωμένα.

"Ξέρουμε τη σημασία αυτού του πρώτου ματς, πρέπει να σκεφτόμαστε ότι δεν υπάρχει δεύτερο. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλά από το πρώτο λεπτό, γι' αυτό και ζητάμε από τους οπαδούς να είναι μαζί μας.

Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, αλλά το κοινό μας είναι πάντα μια βοήθεια για εμάς. Δεν έχω να εφεύρω κάτι για την Ατλέτικο, πάντα μας βάζει δυσκολίες. Θα δώσουμε τα πάντα για να νικήσουμε", υποστήριξε ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Photo credits: AP Images

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ