ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Ελπίζουμε να προλάβει τη ρεβάνς ο Ρονάλντο"

Ζιντάν: "Ελπίζουμε να προλάβει τη ρεβάνς ο Ρονάλντο"

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο, στην αποχώρηση του Καρίμ Μπενζεμά και στον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι στο "Etihad Staidum" και τη λευκή ισοπαλία με τους "Πολίτες", αναφέρθηκε στο παιχνίδι, στη ρεβάνς της Μαδρίτης, αλλά και στα προβλήματα τραυματισμών των Κριστιάνο Ρονάλντο και Καρίμ Μπενζεμά.

Για τον Πορτογάλο μεσοεοπιθετικό, είπε πως "ο Ρονάλντο είχε μια ενόχληση στην χθεσινή προπόνηση, δοκίμασε στο ζέσταμα και δεν ήταν καλά, οπότε δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Θα προσπαθήσουμε να τον έχουμε έτοιμο το συντομότερο δυνατό και ελπίζουμε να παίξει στη ρεβάνς".

Αναφορικά με τον Γάλλο στράικερ, σχολίασε ότι "θα δούμε τι θα γίνει με τον Μπενζεμά. Είναι κρίμα, διότι ήθελε να αγωνιστεί, όμως αισθάνθηκε ενοχλήσεις σε έναν παλιό τραυματισμό του".

Σχετικά με το 0-0 επί αγγλικού εδάφους, ο Γάλλος προπονητής είπε πως έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, διότι "παίξαμε καλή άμυνα και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Με στεναχωρεί μόνο το ότι δε νικήσαμε. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες και όλα είναι ανοιχτά για την πρόκριση".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ