ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Χέντο: "Ο Κριστιάνο είναι ο Ντι Στέφανο του 21ου αιώνα"

Χέντο: "Ο Κριστιάνο είναι ο Ντι Στέφανο του 21ου αιώνα"

Ο θρύλος της Ρεάλ, Φρανθίσκο Χέντο, έβγαλε το καπέλο στον Κριστιάνο Ρονάλντο, χαρακτηρίζοντάς τον ισάξιο του Αλφρέδο Ντι Στέφανο.

"Η Ρεάλ είναι ομάδα φαινόμενο. Πρέπει πάντα να νικάει, αυτό είναι γεγονός εδώ και πολλά χρόνια. Έχουμε ένα καλό σερί, παίζουν πολύ καλά και ελπίζω να κατακτήσουν περισσότερα ευρωπαϊκά τρόπαια... τα πάντα", δήλωσε αρχικά ο Χέντο, ο οποίος έχει το ρεκόρ με τα περισσότερα Κύπελλα Πρωταθλητριών στη συλλόγή του (6), και συνέχισε

"Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι άξιος διάδοχος του Ντι Στέφανο. Ο Ντι Στέφανο ήταν το είδωλό μου. Ήρθε στην ομάδα στα 27 του χρόνια και σε μία πολύ καλή περίοδο για τη Ρεάλ. Ο Κριστιάνο είναι παίκτης ίδιας κλάσης με τον Ντι Στέφανο.

Είναι ο Ντι Στέφανο αυτού του αιώνα. Δύο σταρ που θα είναι για πάντα στην ιστορία. Τι σπουδαία γκολ βάζει! Πετύχαινα 12 ή 13 στο πρωτάθλημα και μπορούσα να καταλάβω πόσο δύσκολο ήταν... και τώρα βλέπω εκείνον να τα πετυχαίνει με τόσο εύκολο τρόπο.

Είναι ήδη μεταξύ των κορυφαίων μαζί με τον Μέσι έχοντας κατακτήσει τόσα πολλά τρόπαια. Πρόκειται για τους δύο παίκτες που ανοίγουν το δρόμο για όλους τους τίτλους.

Νομίζω ότι ο Κριστιάνο είναι πιο δυνατός και θα κρατήσει περισσότερο".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ