ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Τρίμηνος αποκλεισμός στον Ζιντάν

Τρίμηνος αποκλεισμός στον Ζιντάν

Ο δικαστής της διοργανώτριας αρχής τιμώρησε τον Ζινεντίν Ζιντάν με αποκλεισμό τριών μηνών από τους πάγκους, επειδή προπονούσε τη Ρεάλ Μαδρίτης Β', χωρίς να έχει το σχετικό δίπλωμα (video)

Ο δικαστής Φρανθίσκο Ρούμπιο επέβαλλε σύμφωνα με τη "Marca", ποινή τριών μηνών αποκλεισμού στο Γάλλο τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης Β', Ζινεντίν Ζιντάν, επειδή δεν ήταν κάτοχος του απαιτούμενου διπλώματος.

Η "υπόθεση Ζιντάν" ξεκίνησε μετά από καταγγελία του Μιγκέλ Γκαλάν, εκπροσώπου των Ισπανών προπονητών και διευθυντή της "ΘΕΝΑΦΕ" (Ισπανικό εθνικό κέντρο κατάρτισης προπονητών) ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν είναι κάτοχος του διπλώματος Επιπέδου 3 που απαιτείται για να προπονήσει ομάδα σε αυτή την κατηγορία.

Μετά την απόφαση του Φρανθίσκο Ρούμπιο ο "Ζιζού' δεν θα μπορέσει να καθίσει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης Β' για το διάστημα της τιμωρίας του. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ ο Γάλλος τεχνικός είναι κάτοχος διπλώματος Επιπέδου 2, και να πάρει του δίπλωμα του αμέσως ανωτέρου επιπέδου στην Ισπανία απαιτούνται έξι χρόνια.

Με τρίμηνο αποκλεισμό από τους πάγκους τιμωρήθηκε σύμφωνα με την "Marca" που θεωρεί δεδομένη και βέβαια την πληροφορία που έχει διαρρεύσει σε όλο τον ισπανικό Τύπο, και ο Σαντιάγκο Σάντσεθ, βοηθός του Ζινεντίν Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης Β'.

Τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης όσο και ο ίδιος ο Ζινεντίν Ζιντάν αναμένεται να ασκήσουν έφεση, ενώ σαν έσχατο βήμα σε περίπτωση που η ποινή παραμείνει είναι η προσφυγή στο CAS.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ