ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Τραυματισμός-σοκ για Κεντίρα

Τραυματισμός-σοκ για Κεντίρα

Ο Σάμι Κεντίρα υπέστη ρήξη χιαστού στο διεθνές φιλικό της Γερμανίας με την Ιταλία και χάνει την υπόλοιπη σεζόν με τη Ρεάλ ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβει να δηλώσει "παρών" στα τελικα του Μουντιάλ.

Ραντεβού με την ατυχία είχε το βράδυ της Παρασκευής ο Σάμι Κεντίρα, στο διεθνές φιλικό Ιταλία-Γερμανία (1-1) που έλαβε χώρα στο "Σαν Σίρο" του Μιλάνου.

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης τραυματίστηκε στο 65ο λεπτό σε μία σύγκρουσή του με τον Αντρέα Πίρλο, με το ιατρικό επιτελείο να ανακοινώνει επίσημα πως ο 26χρονος άσος υπέστη ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο και θα χρειαστεί να μείνει για τουλάχιστον έξι μήνες εκτός δράσης.

Τραυματισμός-σοκ για Κεντίρα

Αυτό σημαίνει πως θα απουσιάσει από όλα τα φετινά ματς των "μερένγκες" ως το τέλος της σεζόν, με τον Κάρλο Αντσελότι να αναζητάει πλέον τον παίκτη που θα πλαισιώνει τους Τσάμπι Αλόνσο και Μόντριτς στη μεσαία γραμμή μεταξύ των Ιγιαραμέντι, Καζεμίρο, Ντι Μαρία και Ίσκο.

Τραυματισμός-σοκ για Κεντίρα

"Είναι ένα μεγάλο χτύπημα για τον Σάμι και όλους μας. Είμαι ωστόσο αισιόδοξος και πιστεύω ότι θα προλάβει το Μουντιάλ της Βραζιλίας", δήλωσε ο τεχνικός της Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ, με το ιατρικό επιτελείο της "Νάσιοναλμαντσαφτ" να εκτιμάει πως είναι 50-50 οι πιθανότητες να προλάβει τα τελικά του Μουντιάλ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ