ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Το ρεκόρ αποβολών της Ρεάλ

Το ρεκόρ αποβολών της Ρεάλ

Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι αληθινό: με τον Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο, παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης βλέπει μία κόκκινη κάρτα ανά περίπου τέσσερα ματς. Διαβάστε για το τρομερό ρεκόρ της.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει συνδέσει διαχρονικά το όνομά της με το φινετσάτο και τεχνικό ποδόσφαιρο όμως εδώ και πάνω από έναν χρόνο, η δύναμη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του παιχνιδιού της.

Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα μέσω των αριθμών, με τους "μερένγκες" να έχουν επί εποχής Ζοζέ Μουρίνιο 15 αποβολές σε 65 επίσημα ματς που έχουν δώσει για όλες τις διοργανώσεις, ήτοι κατά μέσο όρο 1 κόκκινη κάρτα σε παίκτη της Ρεάλ κάθε τέσσερα ματς.

Δεν υπάρχει μάλιστα διοργάνωση που η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας να μην έχει δει την κόκκινη κάρτα να βγαίνει από το τσεπάκι του διαιτητή για παίκτη της: 8 κόκκινες στην Primera Division, 4 στο Champions League, 2 στο Copa del Rey και 1 στο Supercopa de Espana.

Από τις τέσσερις πάντως στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, οι δύο ήταν στο ματς με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, όπου Τσάμπι Αλόνσο και Σέρχιο Ράμος επεδίωξαν να πάρουν δεύτερη κίτρινη κάρτα για να χάσουν αδιάφορο ματς στη συνέχεια (ακολούθησε τιμωρία από την UEFA).

Να σημειωθεί ότι δύο κόκκινες έχουν δει οι Μαρσέλο, Καρβάλιο, Πέπε, Αρμπελόα και Ράμος (όλοι τους αμυντικοί), ενώ την πρόωρη άγουσα για τα αποδυτήρια έχουν πάρει και οι Αλμπιόλ, Κασίγιας, Ντι Μαρία, Τσάμπι Αλόνσο και Κεντίρα (την Κυριακή με Λεβάντε).

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ