ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Θέλει να φύγει ο Κακά

Θέλει να φύγει ο Κακά
Κακά

Συνάντηση με τον Ζοζέ Μουρίνιο για να του εκφράσει την επιθυμία αποχώρησής του από τη Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει σύντομα ο Κακά. Διαβάστε τι στάση θα κρατήσει ο Πορτογάλος και ποιος παίκτης μπορεί να ακολουθήσει τον Βραζιλιάνο στο Μιλάνο.

Την καριέρα του μακριά από το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" θα ήθελε να συνεχίσει ο Κακά.

Ο Βραζιλιάνος μπορεί πριν μερικούς μήνες να έλεγε πως είναι έτοιμος να δείξει τι αξίζει και να παλέψει για να καθιερωθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως, τα δεδομένα φαίνεται να έχουν αλλάξει.

Σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport" ο Κακά, ο οποίος θα επιστρέψει αυτές τις μέρες στη Μαδρίτη από τις διακοπές του, θα επιχειρήσει να έχει μία κατ' ιδίαν συζήτηση με τον Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος δεν τον έχει στις πρώτες του επιλογές και γι' αυτό ο πρώην επιτελικός μέσος της Μίλαν θα του ζητήσει να φύγει από τους πρωταθλητές Ισπανίας.

Ο Κακά θα ήθελε να ξαναγυρίσει στο Μιλάνο, όπου πέρασε τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια. Αυτό, όμως, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο δε θα είναι εύκολο, καθώς ο Μουρίνιο σκοπεύει να ζητήσει 35 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει ακόμα και αν ο Κακά δεν βρίσκεται στα άμεσα πλάνα του.

Τέλος, εκτός του Κακά ένας ακόμη παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης που ενδέχεται να πάει στη Μίλαν είναι ο Λασανά Ντιαρά. Οι Μαδριλένοι προσπαθούν να αποκτήσουν τον Λούκα Μόντριτς και σε περίπτωση που το καταφέρουν ο Ντιαρά πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα αποχωρήσει, αφού ο χρόνος συμμετοχής του αναμένεται να είναι μηδαμινός εάν παραμείνει στη Ρεάλ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ