ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Τετ α τετ με Αντσελότι για την έξοδο από την... κρίση

Τετ α τετ με Αντσελότι για την έξοδο από την... κρίση

Η ήττα από την Ατλέτικο έφερε αναταραχή στη Ρεάλ, με τους παίκτες της να μαζεύονται στα αποδυτήρια μαζί με τον Κάρλο Αντσελότι ψάχνοντας να βρουν το "τις πταίει". Τι ειπώθηκε από Ίκερ Κασίγιας και Σέρχιο Ράμος.

Ο Κάρλο Αντσελότι πήγε μετά "βαΐων και κλάδων" στη Ρεάλ στις αρχές Ιουλίου ως διάδοχος του Ζοζέ Μουρίνιο, όμως τα επόμενα 24ώρα της ήττας στο ντέρμπι της Μαδρίτης (1-0 η Ατλέτικο) βρίσκουν τον μαδριλένικο Τύπο να κάνει λόγο για "την κρίση των 100 ημερών"...

Το κλίμα -όπως αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι- είναι αρκετά βαρύ στο στρατόπεδο της Ρεάλ, η οποία με το... καλημέρα βρέθηκε στο -5 από τις πρωτοπόρους Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο, και οι πρωταγωνιστές αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα του ξένου αθλητικού Τύπου.

Αυτό έγινε μέσω... μίτινγκ που έλαβε χώρα στα αποδυτήρια των "μερένγκες" το πρωί της Δευτέρας πριν την έναρξη της προπόνησης, στο οποίο πήραν φυσικά μέρος όλοι οι παίκτες της ομάδας αλλά και ο τεχνικός Κάρλο Αντσελότι και το "δεξί χέρι" του στον πάγκο, Ζινεντίν Ζιντάν.

Η συζήτηση διήρκεσε 25 λεπτά με τον πρώτο που πήρε τον λόγο να είναι ο Ίκερ Κασίγιας, με τον αρχηγό να ζητάει από τους συμπαίκτες του να τα δώσουν όλα για να ξεφύγει η ομάδα από αυτή την άσχημη κατάσταση.

Τετ α τετ με Αντσελότι για την έξοδο από την... κρίση

Τη σκυτάλη πήρε στη συνέχεια ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος προειδοποίησε μάλιστα άπαντες πως σε περίπτωση που δεν υπάρχει βελτίωση τότε η ομάδα κινδυνεύει να τα πάει χειρότερα και από την περυσινή σεζόν (έφτασε στα ημιτελικά του CL και στον τελικό του Copa del Rey αλλά τελικά δεν πανηγύρισε κάποιον τίτλο).

Ο Ράμος τόνισε πως αυτή την περίοδο μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο καταφέρνει να ξεχωρίζει και πως θα πρέπει να βρει συμπαραστάτες ενώ παράλληλα έκανε παρατηρήσεις στους Αρμπελόα και Πέπε που κατά τη διάρκεια του ντέρμπι είχαν φραστικές προστριβές με συμπαίκτες τους.

Ο Πέπε, τον οποίο ο τηλεοπτικός φακός είχε "συλλάβει" να φωνάζει στον Μπενζεμά λίγο πριν την εκτέλεση ενός κόρνερ για τους "ροχιμπλάνκος", αποδέχτηκε το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη από την ομάδα.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, πέρα από τη συνάντηση με τους παίκτες, ο Κάρλο Αντσελότι είχε και δεύτερο τετ α τετ τη Δευτέρα, καθώς συνέφαγε το βράδυ με τον πρόεδρο Φλορεντίνο Πέρεθ και τον γενικό διευθυντή Χοσέ Άνχελ Σάντσεθ, με τους τρεις άνδρες να αναλύουν τις τελευταίες εξελίξεις στο εσωτερικό της Ρεάλ.

Τα πρωτοσέλιδα των Marca & As για τη συνάντηση κορυφής στη Ρεάλ:

Τετ α τετ με Αντσελότι για την έξοδο από την... κρίση
Τετ α τετ με Αντσελότι για την έξοδο από την... κρίση

Πηγή: Marca, As

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ