ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Τελεσίγραφο σε Αντσελότι

Τελεσίγραφο σε Αντσελότι

Ο Κάρλο Αντσελότι γλίτωσε την απόλυση μετά το ματς με τη Σάλκε και αυτό με την Μπαρτσελόνα, στο Καμπ Νόου, καθορίζει το μέλλον του στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει γίνει έξω φρενών μετά την ήττα και τον παρ' ολίγο αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης από τη Σάλκε, δεν έθεσε τη κεφαλή του Κάρλο Αντσελότι επί πινάκι, αλλά έθεσε τις 22 Μαρτίου (Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης) ως οριακή ημερομηνία για το μέλλον του Ιταλού τεχνικού στον πάγκο των "μερένγκες".

Την Τετάρτη ο Φλορεντίνο Πέρεθ είχε ξεχωριστή συνάντηση με τον Κάρλο Αντσελότι, ξεχωριστή με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Στο μεν πρώτο, του είπε τα εξής: "Εσύ πρέπει να δεις ποιοι θα παίξουν, ποιοι θα είναι αναπληρωματικοί, είναι θέματα που πρέπει εσύ να τα κανονίσεις αυτά."

Στους δε ποδοσφαιριστές είπε: "Πρέπει να γίνετε ξανά η ομάδα που έτρεχε το σερί, η ομάδα που ήσασταν πριν"

Αυτά την Τετάρτη, γιατί η Πέμπτη ξημέρωσε με τελεσίγραφα και καταληκτικές ημερομηνίες. Ήταν κοινό μυστικό. Πλέον, δεν είναι μυστικό. Η Ρεάλ Μαδρίτης ταξιδεύει στη Βαρκελώνη σε δέκα ημέρες (22 Μαρτίου το κλάσικο με την Μπαρτσελόνα) και αυτό το ματς είναι κάτι παραπάνω από τελικός για τον Ιταλό τεχνικό, όσον αφορά στο μέλλον του στον πάγκο των "μερένγκες" με την απομάκρυνσή του να θεωρείται βέβαιη σε περίπτωση νέου "κάζο".

Η επιχειρηματολογία της διοίκησης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ότι όταν κινδυνεύεις να αποκλειστείς από μία γερμανική ομάδα, τότε δεν αξίζει να βρίσκεσαι στον πάγκο της "βασίλισσας".

Ο Κάρλο Αντσελότι, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, συνεχίζει να έχει τα αποδυτήρια στο πλευρό του και να τα ελέγχει πλήρως καθώς είναι δεδομένη η πίστη των ποδοσφαιριστών στο πρόσωπό του.

Από την άλλη, στη διοίκηση συνεχίζουν να πιστεύουν στα περιθώρια βελτίωσης - γι' αυτό και η μη καρατόμηση του Ιταλού τεχνικού μετά τη Σάλκε - ωστόσο υπάρχουν φωνές που κάνουν λόγο για άμεση αλλαγή. Αλλαγή με άμεσο αντίκτυπο στη μεταβολή της ψυχολογίας. Ο Ιταλός τεχνικός έχει ακόμη χρόνο, αλλά η κλεψύδρα αδειάζει.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ