ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Τελειώνει του Αντσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης

Τελειώνει του Αντσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης

Τη Δευτέρα αναμένεται να ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος θα αναλάβει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Λοράν Μπλαν ο διάδοχος του Ιταλού, που ταξιδεύει στο Παρίσι για τις τελευταίες συζητήσεις.

Τέλος αναμένεται να μπει στο σίριαλ που είχε πρωταγωνιστή τον Κάρλο Αντσελότι, καθώς εντός της ημέρας είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας του με την Παρί Σεν Ζερμέν σύμφωνα με τη "Marca".

Οι δικηγόροι του Ιταλού τεχνικού θα συναντηθούν με τους ιθύνοντες του γαλλικού συλλόγου, προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίοι όροι του διαζυγίου.

Υπενθυμίζεται πως ο Αντσελότι δε θα φύγει αναίμακτα από τους Παριζιάνους, οι οποίοι θα πάρουν 4,5 εκ. ευρώ από την απομάκρυνσή του. Σε περίπτωση που όλα κυλίσουν ομαλά και ο 54χρονος μείνει ελεύθερος, θα γίνει ο νέος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Όσο για την Παρί Σεν Ζερμέν έχει βρει τον αντικαταστάτη του Αντσελότι από την Παρασκευή. Ο λόγος για τον Λοράν Μπλαν, ο οποίος εντός της ημέρας αναμένεται να βρεθεί στο Παρίσι για τις τελικές συζητήσεις. Τα πάντα έχουν συμφωνηθεί και μένουν απλώς κάποιες τυπικές λεπτομέρειες, καθώς υπάρχουν παίκτες όπως ο Λούκας Μόουρα που έχουν κάνει και δηλώσεις για τη διαφαινόμενη απόκτηση του Μπλαν.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ