ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Συμφώνησε με Παρί ο μάνατζερ του Κ. Ρονάλντο!

Συμφώνησε με Παρί ο μάνατζερ του Κ. Ρονάλντο!

Ένα βήμα πιο κοντά στην Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται πλέον ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με την εφημερίδα "Le Parisien" να αποκαλύπτει προφορική συμφωνία του μάνατζερ του παίκτη με τον γαλλικό σύλλογο. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θα αποτελέσει παρελθόν -όπως όλα δείχνουν- από την Παρί Σεν Ζερμέν αυτό το καλοκαίρι και οι τετράκις πρωταθλητές Γαλλίας έχουν βρει τον τρόπο για να κάνουν τους οπαδούς τους να ξεχάσουν... μονομιάς την απώλεια του Σουηδού σούπερ σταρ.

Όπως αποκάλυψε η γαλλική εφημερίδα "Le Parisien" (με την είδηση να αναδημοσιεύεται κατόπιν από τα διεθνή ΜΜΕ), οι διοικούντες την Παρί θεωρούν πως ο Κριστιάνο είναι ο παίκτης που λείπει από την ομάδα τους για να κάνει τη διαφορά και να τους οδηγήσει στο τρόπαιο του Champions League που τόσο λαχταρούν και για αυτό το λόγο έχουν αρχίσει ήδη στενό πρέσινγκ για την απόκτησή του.

Συμφώνησε με Παρί ο μάνατζερ του Κ. Ρονάλντο!

Συγκεκριμένα ήρθαν σε επαφή με τον Πορτογάλο μάνατζέρ του Ζόρζε Μέντες και μέσα από αυτήν κατέληξαν σε προφορική συμφωνία για την ενδεχόμενη μετακίνηση του παίκτη στο "Parc de Princes".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η πρόταση των Γάλλων ικανοποίησε απόλυτα τον Μέντες και πλέον μένει να καμφθεί το εμπόδιο της Ρεάλ Μαδρίτης για να γίνει το deal της χρονιάς, ίσως και της δεκαετίας.

Συμφώνησε με Παρί ο μάνατζερ του Κ. Ρονάλντο!

Υπενθυμίζεται πως ο CR7, ο οποίος αποτελεί κάτοικο "Santiago Bernabeu" από το 2009, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους "μερένγκες" μέχρι το 2018 ενώ από την πλευρά του ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, θέλει να του επεκτείνει το συμβόλαιο μέχρι το 2021.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ