ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Στην κορυφή ο Κασίγιας, στον... πάτο ο Μουρίνιο!

Στην κορυφή ο Κασίγιας, στον... πάτο ο Μουρίνιο!

Η τριπλέτα Κασίγιας-Ράμος-Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν η κορυφαία της χρονιάς για τη Ρεάλ, βάσει ψηφοφορίας που διενήργησε η ιστοσελίδα της "Marca". Βαθμός κάτω από τη... βάση για τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Οι Ίκερ Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος και Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν οι τρεις ποδοσφαιριστές της Ρεάλ που συγκέντρωσαν τη μεγαλύτερη βαθμολογία στη σχετική ψηφοφορία που διεξήγαγε η "Marca" στην διαδικτυακή έκδοσή της και στην οποία συμμετείχαν σχεδόν 30.000 άτομα.

Συγκεκριμένα, οι Κασίγιας και Ράμος βαθμολογήθηκαν με μέσο όρο 6,6 από τον φίλαθλο κόσμο και ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέλαβε την άτυπη τρίτη θέση με βαθμολογία 6,6, ενώ οι Τσάμπι Αλόνσο, Καγεχόν, Εζίλ και Μπενζεμά είναι οι άλλοι τέσσερις παίκτες των Μαδριλένων που πέρασαν το... 6 (το οποίο οριακά δεν ξεπέρασε ο Πέπε).

Στην κορυφή ο Κασίγιας, στον... πάτο ο Μουρίνιο!

Από τα ψηλά (πρωταθλητής με τη Ρεάλ) στα... χαμηλά ο Ζοζέ Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο, παρά την κατάκτηση του περυσινού πρωταθλήματος με το οποίο η "βασίλισσα" έδωσε τέλος στην τριετή απόλυτη κυριαρχία της Μπαρτσελόνα, βαθμολογήθηκε με μέσο όρο 3,5, όπως και οι Αρμπελόα, Κοεντράο, Ντι Μαρία, Εσιέν, Μόντριτς, Κακά, Αντάν, Αλμπιόλ, Καρβάλιο και Νάτσο.

Να σημειωθεί ότι ο μέσος όρος βαθμολογίας όλης της ομάδας ήταν το 5,1 ενώ κοντά σε αυτό το νούμερο κινήθηκαν οι Κεντίρα, Μαρσέλο, Βαράν, Ιγκουαΐν και Μοράτα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ