ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Σούπερ κορεό για τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Σούπερ κορεό για τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

O Κριστιάνο Ρονάλντο θα έχει την τιμητική του το βράδυ της Τρίτης στο "Μπερναμπέου" καθώς οι οπαδοί της Ρεάλ ετοιμάζουν μία σούπερ χορογραφία με 45.000 μάσκες που θα έχουν το πρόσωπό του. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η φετινή χρονιά είναι η καλύτερη από πλευράς παραγωγικότητας στην καριέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος έφτασε ήδη τα 67 γκολ (!) με αυτό που πέτυχε το Σάββατο απέναντι στην Αλμερία (το προηγούμενο ρεκόρ του ήταν τα 63 γκολ που είχε το 2011 και το 2012) και οι φίλοι της Ρεάλ θέλουν να τον ευχαριστήσουν από την πλευρά τους κάνοντας ό,τι μπορούν για να κατακτήσει το φετινό βραβείο της Χρυσής Μπάλας.

Η τελευταία τους μάλιστα έμπνευση είναι καθόλα εντυπωσιακή και θα υλοποιηθεί το βράδυ της Τρίτης (26/11) στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" στο πλαίσιο του αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Όπως αποκάλυψαν τα ισπανικά ΜΜΕ, στις εξέδρες του ιστορικού γηπέδου θα έχουν τοποθετηθεί 45.000 μάσκες με το πρόσωπο του Κριστιάνο Ρονάλντο και λίγο πριν την έναρξη του αγώνα οι φίλαθλοι θα δημιουργήσουν ένα θεαματικό μωσαϊκό με το πρόσωπο του CR7, με το σύνθημα να είναι "Είμαστε όλοι Κριστιάνο".

Σούπερ κορεό για τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα είναι... παντού το βράδυ της Τρίτης στο "Μπερναμπέου"

Εμπνευστές αυτής της ιδέας ήταν δύο από τους μεγαλύτερους συνδέσμους οπαδών των "μερένγκες" ("Barajas" και "La Clásica") ενώ χρειάστηκε βέβαια και η συγκατάθεση από την πλευρά της διοίκησης προκειμένου να πάρει σάρκα και οστά αυτή η πρωτοβουλία.

Ουσιαστικά, μία ακόμα των οπαδών της Ρεάλ για να "βροντοφωνάξουν" πως ο δικός τους πρωταθλητής είναι και εκείνος που αξίζει περισσότερο από κάθε άλλον τη Χρυσή Μπάλα (Μέσι και Ριμπερί οι δύο έτεροι δυνατοί υποψήφιοι) για το 2013...

Σούπερ κορεό για τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Μία ακόμα βραδιά αποθέωσης ετοιμάζουν οι οπαδοί της Ρεάλ για τον σούπερ σταρ των Μαδριλένων

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ