ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Σόου Μουρίνιο στην Κωνσταντινούπολη

Σόου Μουρίνιο στην Κωνσταντινούπολη

Αποθεώθηκε ο Ζοζέ Μουρίνιο κατά την διάρκεια ομιλίας του στην Κωνσταντινούπολη. Ο Ζοζέ Μουρίνιο αναφέρθηκε στην αναγνωρισιμότητα του μέσω του ποδοσφαίρου, την προσωπική του ζωή αλλά και το όνειρο που είχε από μικρός.

Ο Πορτογάλος, ο οποίος είναι προσκεκλημένος από γνωστή τουρκική εταιρία που με αντικείμενο την αξιοποίηση ακινήτων έκλεψε την παράσταση όπως αναμένονταν σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης εξήγησε το μυστικό για να εξελιχθεί κάποιος σε ηγέτη.

"Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γίνει ηγέτης. Θα πρέπει να ακούς τον συνομιλητή σου, μου αρέσουν οι άνθρωποι που κάνουν ερωτήσεις, όμως οι αποφάσεις είναι δικές μου.

Μπορώ να αποδώσω καλύτερα υπό πίεση. Στις κρίσιμες στιγμές νομίζω πως αισθάνομαι καλύτερα".

Ο "Μου" αναφέρθηκε στο όνειρο που είχε από μικρός για πετύχει στη ζωή του αλλά και στις θυσίες που απαιτούνται στο ποδόσφαιρο.

"Το ποδόσφαιρο μου προσφέρει πολλά, όμως έχω χάσει και πολλά. Από παιδί ονειρευόμουν να επιτύχω στο ποδόσφαιρο. Βρίσκομαι πλέον σε μία κατάσταση οικονομικά όπου δεν έχω προβλήματα για το υπόλοιπο της ζωής μου".

Ο "Special One" αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, ενώ τόνισε πως η σύζυγος του έχει πλήρη άγνοια από ποδόσφαιρο".

"Περπατώ στο δρόμο, επισκέπτομαι εστιατόρια και πηγαίνω στην παραλία μαζί με την οικογένεια μου. Μόνο στο σπίτι μου διατηρώ την προσωπική μου ζωή με την σύζυγο μου, τα παιδιά μου και τους ανθρώπους που αγαπώ.

Η γυναίκα μου δεν ξέρει σχεδόν τίποτα από ποδόσφαιρο. Μόνο μία φορά τον χρόνο έρχεται στο γήπεδο".

Ο Ζοζέ Μουρίνιο υποστήριξε πως ξέρει να χάνει. Μάλιστα ανέφερε ως παράδειγμα την επίσκεψη του στα αποδυτήρια της Μπάγερν μετά τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Champions League.

"Ξέρω να χάνω. Ήμασταν στενοχωρημένοι, όταν χάσαμε το Champions League αλλά δεν συνέβη το παραμικρό,. Πήγα μάλιστα στα αποδυτήρια της Μπάγερν και μοιράστηκα την χαρά τους. Είναι διαφορετικό όταν υπάρχει αδικία και χάνει. Αυτό δεν το δέχομαι".

Ο κορυφαίος ίσως προπονητής του κόσμου πρόσθεσε πως μένει ανεπηρέαστος από τις αντιδράσεις των οπαδών στο γήπεδο, ενώ εξήγησε πως κάθε προπονητής οφείλει να προσαρμόζεται ανάλογα στη χώρα που εργάζεται.

"Το πιο σημαντικό είναι να κατανοείς την χώρα που εργάζεσαι, να καταλαβαίνει την εθνική κουλτούρα του ποδοσφαίρου. Αυτό που χρειάζεσαι για να νικάς στην Ιταλία δεν είναι το ίδιο με την Αγγλία.

Έχω ένα συγκεκριμένο στιλ δίχως αυτό να σημαίνει πως και το κομπιούτερ μου έχει το ίδιο".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ