ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Σκληρό "πόκερ" για τον Μπέιλ

Σκληρό "πόκερ" για τον Μπέιλ

Μέχρι και την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου είναι διατεθειμένος να κρατήσει το σήριαλ του Μπέιλ, ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι. Ο ισχυρός άνδρας των "σπιρουνιών" δεν πρόκειται να ενδώσει σε πιέσεις ούτε του παίκτη, αλλά ούτε και του προέδρου της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ. Ποιος όμως θα βγάλει τον άσσο από το μανίκι του;

Αρκετές συνομιλίες είχαν στο Μαϊάμι οι πρόεδροι των Ρεάλ Μαδρίτης και Τότεναμ σχετικά με το μέλλον του Γκάρεθ Μπέιλ. Αυτό που προέκυψε από τις συζητήσεις ήταν ότι το σήριαλ με το μέλλον του Ουαλού, μόνο σύντομα δεν θα τελειώσει. Ο Ντάνιελ Λίβι, ήταν ανένδοτος στο αστρονομικό ποσό που ζητά για τον ποδοσφαιριστή του και διατεθειμένος να περιμένει μέχρι και την τελευταία μέρα των μεταγραφών.

Από την άλλη, ο Φλορεντίνο Πέρεθ, είναι αισιόδοξος ότι η μεταγραφή του Μπέιλ θα ολοκληρωθεί αργά η γρήγορα. Μάλιστα, πληροφορίες από την Ισπανία λένε πως ο πρόεδρος της Ρεάλ, έχει εκμυστηρευτεί σε στενό του κύκλο, ότι το deal βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Μεγάλο μέρος στην ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων θα έχει φυσικά και η πίεση που ασκεί ο Μπέιλ στους Λονδρέζους. Αν και Βίλας-Μπόας και Λίβι, δεν δέχονται ούτε να ακούσουν για πώληση, αυτός με τη συμπεριφορά του (και με τα λόγια του), τους δείχνει ότι το βλέπει το μέλλον του μακριά από το "Γουάιτ Χαρτ Λέιν".

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, πως δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα φιλικό των "σπιρουνιών" σε όλη την προετοιμασία, ισχυριζόμενος ότι είναι τραυματίας.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρηση στο "ESPN" δήλωσε ότι τελικά του "φαίνονται πολλά τα 100.000.000 ευρώ". Αυτή η δήλωση, αν μη τι άλλο, είχε σκοπό να δείξει στον Λίβι ότι δεν "καίγεται" για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, με σκοπό να μειώσει το ποσό.

Ο πρόεδρος των Μαδριλένων παίζει με τα χαρτιά του, ώστε να καταφέρει να φέρει τον παίκτη στη Ρεάλ. Η κίνηση λογικά είναι θέμα χρόνου, αλλά και σκληρού πόκερ μεταξύ των δυο ισχυρών ανδρών. Το ίδιο μάλιστα είχε συμβεί, για όποιον δεν θυμάται και με τους Λούκα Μόντριτς και Μεσούτ Οζίλ, οι οποίοι έκλεισαν τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου. Σ' αυτές τις περιπτώσεις ο Πέρεθ τράβηξε την τελευταία στιγμή των άσσο από το μανίκι του.

Δεν αποκλείεται λοιπόν και στην υπόθεση Μπέιλ να έχουμε κάτι ανάλογο. Ο Ουαλός αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Λονδίνο, με το τηλέφωνο στο χέρι, περιμένοντας εξελίξεις. Τέλος, η Τότεναμ θα παρουσιαστούν στους οπαδούς τους για πρώτη φορά φέτος, σε φιλικό παιχνίδι ενάντια στην Εσπανιόλ το Σάββατο 10/8, με τον Μπέιλ λογικά να είναι εκτός αποστολής.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ