ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Σε μπελάδες ο Χάμες Ροντρίγκες

Σε μπελάδες ο Χάμες Ροντρίγκες
Χάμες

Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο ο Χάμες Ροντρίγκρες έπαιξε... κυνηγητό με την Αστυνομία στους δρόμους της Ισπανίας, όπου έτρεχε με 200 χιλιόμετρα! Οι ποινές με τις οποίες κινδυνεύει.

Δεν μπήκε καλά το 2016 για τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, Χάμες Ροντρίγκες. Ο 24άχρονος άσος μπλέχτηκε σε μία απίστευτη υπόθεση που ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί σε όλες τις πτυχές.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την AS, τον Χάμες καταδίωκε περιπολικό για αρκετή ώρα. Ο ίδιος αντί να σταματήσει στο σήμα των Αρχών, ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να ξεφύγει της σύλληψης!

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, το αυτοκίνητο του έφτασε μέχρι και τα 200 χιλιόμετρα την ώρα, θέτοντας σε κίνδυνο τους διερχόμενους (αυτοκίνητα και πεζούς).

Τελικά ο προορισμός του Χάμες ήταν το προπονητικό κέντρο της "βασίλισσας". Εκεί δεν επετράπη αρχικά η είσοδος στους αστυνομικούς, οι οποίοι πέρασαν μέσα στη συνέχεια για να βρουν τον ποδοσφαιριστή.

Πλέον ο Χάμες κινδυνεύει με αφαίρεση της άδειας οδήγησης, βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο και αν αποδεχθεί πως έτρεχε με περισσότερα από 200 χιλιόμετρα, τότε ίσως αντιμετωπίσει κι άλλες κατηγορίες αρκετά πιο σοβαρές, από τη στιγμή που αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις Αρχές.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ