ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρονάλντο: "Δεν είναι σημαντική η ανανέωση του συμβολαίου μου"

Ρονάλντο: "Δεν είναι σημαντική η ανανέωση του συμβολαίου μου"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε ότι αυτή τη στιγμή δεν τον ενδιαφέρει η ανανέωση του συμβολαίου του με τη Ρεάλ ενώ τάχτηκε υπέρ της παραμονής Μουρίνιο. Τι είπε επίσης για "Χρυσή Μπάλα" και... Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"Είμαι καλά στη Ρεάλ και ελπίζω να τα πάω καλύτερα σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν. Δεν θέλω να μιλήσω για την ανανέωση του συμβολαίου μου επειδή για αυτό το θέμα έχουν ήδη ειπωθεί αρκετά και δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος σε σημερινή συνέντευξη Τύπου (2/1) και συνέχισε:

"Δεν είναι σημαντικό θέμα το συμβόλαιό μου. Αυτό που μετράει είναι να κερδίσουμε τα επόμενα ματς. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα στο πρωτάθλημα -όπου μαθηματικά τίποτα δεν είναι αδύνατο- και να πολεμήσουμε για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ και του Κυπέλλου Ισπανίας.

Το σημαντικό είναι να νικάμε και να είμαστε ενωμένοι, η ομάδα και οι οπαδοί. Αισθάνομαι ότι ο κόσμος είναι δίπλα μου και μου μεταδίδει πολλή αγάπη, αυτό έχει σημασία.

Για αυτό το λόγο ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως έκανε πάντα μέχρι τώρα, θα δίνει το μάξιμουμ για αυτόν τον σύλλογο και αυτή τη φανέλα".

Όσο για το βραβείο της Χρυσής Μπάλας (ο νικητής θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Δευτέρα), ο CR7 τόνισε: "Θα ήθελα να κατακτήσω το βραβείο αλλά δεν πειράζει αν δεν τα καταφέρω.

Ρονάλντο: "Δεν είναι σημαντική η ανανέωση του συμβολαίου μου"

Μέσα στο 2012 κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και το ισπανικό Σούπερ Καπ, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι εξαιτίας αυτών των τίτλων θα μου δώσουν το βραβείο. Εάν δεν τα καταφέρω, υπομονή..."

Ποια είναι όμως η εκτίμησή του για την περίπτωση του Μουρίνιο και το θέμα της παραμονής του ή όχι μετά το τέλος της σεζόν; "Εγώ θα ήθελα να παραμείνει επειδή η δουλειά του είναι η κατάλληλη για έναν σύλλογο όπως η Ρεάλ.

Εγώ πιστεύω ότι θα παραμείνει, όμως δεν το ξέρω. Ο καθένας αποφασίζει ο ίδιος για τη ζωή του".

Τέλος, ο 27άχρονος σούπερ σταρ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την οποία θα αντιμετωπίσει ως παίκτης της Ρεάλ για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ (13 Φεβρουαρίου & 5 Μαρτίου) καθώς και στα σενάρια που κάνουν λόγο για επιστροφή του στους "κόκκινους διαβόλους".

Ρονάλντο: "Δεν είναι σημαντική η ανανέωση του συμβολαίου μου"

"Έχω μία ιδιαίτερη σχέση με αυτή την ομάδα που αποτέλεσε σημαντικό σταθμό στην καριέρα μου. Γνωρίζω καλά τον κόσμο που βρίσκεται εκεί, έχω πολλούς φίλους.

Τώρα όμως παίζω για τη Ρεάλ και δίνω τα πάντα για αυτήν. Ελπίζω επίσης να σκοράρω έχοντας όμως την γνώση ότι παίζω κόντρα σε μία ομάδα που μου αρέσει πολύ".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ