ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ράμος: "Οι φίλαθλοι δεν εκτιμούν την προσπάθεια του Ρονάλντο"

Ράμος: "Οι φίλαθλοι δεν εκτιμούν την προσπάθεια του Ρονάλντο"

Ο Σέρχιο Ράμος, παρά την κριτική που έχει ασκηθεί στον Ρονάλντο, αναγνωρίζει ότι ο Πορτογάλος είναι κουρασμένος λόγω των συνεχόμενων αγώνων.

Τα συνεχόμενα παιχνίδια έχουν επηρεάσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο που εμφανίζεται κουρασμένος και η απόδοση του έχει κάμψη στα τελευταία παιχνίδια παρά τα γκολ που πετυχαίνει.

Αυτό άλλωστε, παραδέχτηκε ο Σέρχιο Ράμος, σε δηλώσεις του για τον Πορτογάλο που έχει σημειώσει 45 γκολ σε 41 παιχνίδια την σεζόν 2013-14 και ένα από αυτά το σημείωσε εναντίον της Ντόρτμουντ στον πρώτο προημιτελικό των δύο ομάδων στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ρονάλντο έγινε αλλαγή από τον Κάρλο Αντσελότι, ώστε να ξεκουράσει το τραυματισμένο αριστερό γόνατο που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο Ράμος απέδωσε τα εύσημα στον Ρονάλντο για την προσπάθεια του και την προσφορά του στην Ρεάλ, καθώς ο Πορτογάλος σφυρίχτηκε από τους φιλάθλους της "βασίλισσας" μετά τη νίκη στην Πριμέρα Ντιβιζιόν επί της Ράγιο Βαγιεκάνο.

" Οι φίλαθλοι δεν αναγνωρίζουν ότι κάθε τρεις ημέρες δίνουμε παιχνίδι και αυτό μας επιβαρύνει. Ο Ρονάλντο είναι ταύρος. Είναι δύσκολο να μείνει πίσω με το αγωνιστικό πρόγραμμα που έχει η ομάδα", δήλωσε ο Ράμος.

Ο Αντσελότι δήλωσε ότι ο Ρονάλντο δεν έχει τραυματιστεί τόσο σοβαρά ώστε να τον αφήσει εκτός 11αδας στον προσεχή αγώνα της Πριμέρα Ντιβιζιόν με την Ρεάλ Σοσιεδάδ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ