ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ράμος: "Κασίγιας ή Ρονάλντο τη Χρυσή Μπάλα"

Ράμος: "Κασίγιας ή Ρονάλντο τη Χρυσή Μπάλα"

Ο Σέρχιο Ράμος διατρώνωσε την άποψή του ότι η φετινή Χρυσή Μπάλα πρέπει να καταλήξει σε έναν εκ των Κασίγιας ή Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ ύψωσε ασπίδα προστασίας γύρω από τον Κακά.

Οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Ίκερ Κασίγιας ήταν καταλύτες στο να κατακτήσει η Ρεάλ Μαδρίτης την κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε (ο δεύτερος πανηγύρισε μάλιστα και το Euro 2012 ως αρχηγός της Εθνικής Ισπανίας αυτό το καλοκαίρι) και το γεγονός αυτό είναι αρκετό για να χαρίσει σε κάποιον το βραβείο της Χρυσής Μπάλας, σύμφωνα με τον Σέρχιο Ράμος.

"Δεν ξέρω ποια κριτήρια ακολουθούνται όταν ψηφίζει κάποιος για αυτό το βραβείο. Το καλύτερο θα ήταν να δίνεται μία Χρυσή Μπάλα για κάθε θέση στον αγωνιστικό χώρο", τόνισε ο Ράμος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική εφημερίδα "As", για να αναφερθεί στη συνέχεια ειδικότερα στα πεπραγμένα των δύο συμπαικτών του.

"Πώς να μην δώσω το βραβείο στον Κασίγιας; Μόνο ένας τερματοφύλακας έχει κατακτήσει το βραβείο τα τελευταία 56 χρόνια. Χρειάζεται πολλά χρόνια για να αποδείξεις ότι είσαι ο κορυφαίος στον κόσμο.

Έπειτα όμως λέω, γιατί όχι ο Κριστιάνο; Είναι ο παίκτης που κάνει τη διαφορά, και δεν υπάρχει άλλος που να συγκρίνεται μαζί του. Δεν ξέρω τα κριτήρια, οπότε δεν είμαι αυτός που αποφασίζει".

Ερωτηθείς επίσης για τον Κακά, ο οποίος εμφανίζεται να βρίσκεται στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών, με την παρουσία του στους "μερένγκες" την περασμένη τριετία να μην κρίνεται ικανοποιητική, ο Ισπανός διεθνής άσος δήλωσε:

"Δεν έχω παρατηρήσει κάτι σχετικά με τη συμπεριφορά του Κακά. Είναι σπουδαίος παίκτης και δείχνει καθημερινά τον επαγγελματισμό του.

Έχει την υποστήριξη όλων, ανεξάρτητα από την κατάσταση", κατέληξε χαρακτηριστικά.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ