ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ράμος: "Δεν είμαι εγώ ο ποντικός στα αποδυτήρια"

Ράμος: "Δεν είμαι εγώ ο ποντικός στα αποδυτήρια"

Ισπανική τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε ότι έγινε τετ α τετ Μουρίνιο-Ράμος, με τον δεύτερο αρχηγό της Ρεάλ να αρνείται πως είναι ο... σπιούνος που δίνει θέματα στα ΜΜΕ μέσα από τα αποδυτήρια των Μαδριλένων.

Σύμφωνα με την εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης "Punto Pelota" (η πρώτη που έβγαλε το θέμα περί επικείμενης αποχώρησης του Ζοζέ Μουρίνιο το καλοκαίρι), οι δύο άνδρες είχαν μυστική κουβέντα την Τετάρτη στο γραφείο του Πορτογάλου τεχνικού.

Ένας από τους λόγους για το "ραντεβού" ήταν επειδή ο Ζοζέ Μουρίνιο ήθελε να μάθει από τον ίδιο τον Σέρχιο Ράμος αν ήταν εκείνος που έβγαλε προς τα έξω την πρόσφατη κόντρα που είχαν οι δύο τους σε προπόνηση της ομάδας, όπου πήρε μέρος και ο έτερος κάπτεν του συλλόγου, Ίκερ Κασίγιας.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Χοσέ Αντόνιο Λούκε (video), ο Ράμος ξεκαθάρισε ότι δεν είναι εκείνος ο "ποντικός", που δίνει στους δημοσιογράφους ειδήσεις για το τι συμβαίνει στα αποδυτήρια της ομάδας, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να εμφανίζεται ικανοποιημένος από τις εξηγήσεις που πήρε.

Στα 20.000.000 ευρώ η ρήτρα που υπέγραψαν Ρεάλ-Μουρίνιο

Εν τω μεταξύ, όπως αναφέρει την Τετάρτη η ισπανική εφημερίδα "As", ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει αποδεχτεί γραπτώς έναν ειδικό όρο στο συμβόλαιο που έκανε με τη Ρεάλ στις 31 Μαΐου 2010, σε περίπτωση που κάποια από τις δύο πλευρές επιθυμήσει να διακόψει τη συνεργασία προτού το 2014 (οπότε και λήγει το υπάρχον συμβόλαιο).

Σύμφωνα με αυτόν, σε περίπτωση που ο Πορτογάλος τεχνικός θελήσει να σπάσει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ καλείται να πληρώσει το ποσό των 20.000.000 ευρώ, ενώ το ίδιο θα χρειαστεί να κάνει και η διοίκηση σε περίπτωση που η ίδια επιθυμεί να χωρίσουν οι δρόμοι της με τον "Mου".

Υπενθυμίζεται ότι ο "special one" είναι από τους πλέον ακριβοπληρωμένους προπονητές στον κόσμο, εισπράττοντας 10.000.000 ευρώ "καθαρά" για κάθε σεζόν συνεργασίας του με τους Μαδριλένους.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ