ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ψηφίζουν Λάουντρουπ για αντικαταστάτη του Μουρίνιο

Ψηφίζουν Λάουντρουπ για αντικαταστάτη του Μουρίνιο

Τον Μίκαελ Λάουντρουπ θέλει για προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης μία σημαντική μερίδα του κόσμου της όπως αποτυπώθηκε από σχετικό γκάλοπ. Προετοιμασμένη για όλα η Σουόνσι σύμφωνα με τον πρόεδρό της.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο εξακολουθεί να είναι προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά το σίριαλ της διαδοχής του ήδη έχει αρχίσει.

Άπαντες θεωρούν πως αυτή θα είναι η τελευταία του χρονιά στην ισπανική πρωτεύουσα και αναζητούν τον άνθρωπο που θα τον αντικαταστήσει.

Με αυτό το σκεπτικό η "AS" διενήργησε ένα γκάλοπ στο οποίο ψήφισαν περισσότεροι από 40.000 αναγνώστες. Το συντριπτικό 73% έκρινε πως ιδανικός αντικαταστάτης του Μουρίνιο είναι ο Μίκαελ Λάουντρουπ, πρώην παίκτης της ομάδας, το 18% θα ήθελε να δει τον Ράφα Μπενίτεθ και το 9% τον Κάρλο Αντσελότι.

Η εξαιρετική πορεία που έχει πραγματοποιήσει με τη Σουόνσι φέτος ο Δανός είναι ο κυριότερος λόγος που έχει κάνει τους ανθρώπους της Ρεάλ να ασχοληθούν με την περίπτωσή του. Την Κυριακή, μάλιστα, ο Λάουντρουπ θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει και το Λιγκ Καπ και να χαρίσει στη Σουόνσι τον πρώτο μεγάλο τίτλο στην ιστορία της.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οι "κύκνοι" θα ήθελαν να ανανεώσει το συμβόλαιό του ο Λάουντρουπ, αλλά ο πρόεδρος του συλλόγου, Χιου Τζένκινς, δήλωσε: "Νομίζω πως πρέπει να γνωρίζουμε τι επιλογές προπονητών έχουμε και τι αντιπροσωπεύει ο καθένας. Πιθανότατα ξέρουμε ποιοι θα μπορούσαν να έρθουν στο μέλλον. Είναι μία διαδικασία εν εξελίξει. Θα μπορούσε αυτό να γίνει σε ένα, δύο ή πέντε χρόνια, εμείς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι"

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ