ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προς πώληση ο Κοεντράο

Προς πώληση ο Κοεντράο

Στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται ο Φάμπιο Κοεντράο, ο οποίος υπέπεσε σε νέο πειθαρχικό παράπτωμα. Διαβάστε τι έκανε και ποια είναι πλέον τα δεδομένα στην περίπτωσή του.

Μπορεί να πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης με τις καλύτερες συστάσεις και έναντι ενός πολύ σημαντικού ποσού (30 εκατ. ευρώ), όμως, δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα.

Ο Φάμπιο Κοεντράο ουδέποτε προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις του Ζοζέ Μουρίνιο και δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν ακόμα και εντός του Ιανουαρίου.

Αγωνιστικά ο Πορτογάλος δε θυμίζει τον παίκτη που πολλοί θαύμασαν με τη φανέλα της Μπενφίκα, όμως, αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα. Ο 24χρονος στον ενάμιση χρόνο που είναι στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει υποπέσει σε αρκετά πειθαρχικά παραπτώματα με το τελευταίο να είναι αυτό της Τρίτης.

Ο Κοεντράο άργησε να πάει σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό "Onda Cero" στην προπόνηση κατά μία ώρα. Η δικαιολογία του ήταν πως συνέβη ένα ατύχημα στο δρόμο το οποίο προκάλεσε πολύ μεγάλη κίνηση, κάτι πάντως που δε φαίνεται να έπεισε τον Μουρίνιο.

Ο τελευταίος έγινε έξαλλος και φέρεται να θέλει να τιμωρηθεί ο Κοεντράο με την ανώτατη ποινή που υπάρχει στο καταστατικό του συλλόγου. Εκτός αυτού, όμως, η "AS" αποκαλύπτει πως θα προσπαθήσει και να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή ακόμα και εντός της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Τέλος, αυτό το περιστατικό ήταν το κερασάκι στην τούρτα, καθώς ο Κοεντράο είχε υποπέσει σε αρκετά παραπτώματα και στο παρελθόν, αρχής γενομένης από τις 16 Νοεμβρίου του 2011 όταν και πάλι είχε αργήσει να πάει στην προπόνηση.

Επιπλέον, στις 11 Μαρτίου, ανήμερα των γενεθλίων του, είχε πιαστεί να καπνίζει, ενώ στη φετινή προετοιμασία θεωρήθηκε πως ήταν κακή επιρροή για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ακόμη, στο παιχνίδι με τη Χετάφε είχε αποκαλέσει 'μπάσταρδο" τον διαιτητή, ενέργεια που του κόστισε τη συμμετοχή του στους επόμενους τέσσερις αγώνες των πρωταθλητών Ισπανίας.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ