ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προλαβαίνει ο Κριστιάνο, όχι ο Ίσκο

Προλαβαίνει ο Κριστιάνο, όχι ο Ίσκο

Εκτός μάχης για το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ έχει τεθεί ο Ίσκο, ενώ αγώνα δρόμου για να προλάβει κάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ανησυχία και για τον Γκάρεθ Μπέιλ, τραυματίστηκε ο Μαρτσέλο.

Πολλή δουλειά έχει το ιατρικό επιτελείο της Ρεάλ Μαδρίτης αυτές τις ημέρες, αφού Κριστιάνο Ρονάλντο και Ίσκο είναι τραυματίες.

Από τα τεστ που έγιναν τη Δευτέρα διαπιστώθηκε πως ο Πορτογάλος είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Ισπανό και συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ.

Ενδεχόμενη απουσία του Ισπανού, πάντως, θα κάνει τον Κάρλο Αντσελότι να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του αφού πλέον δεν έχει στη διάθεσή του και τον Μεσούτ Εζίλ, ο οποίος πουλήθηκε στην Άρσεναλ.

Τα προβλήματα, όμως, δε σταματούν εδώ αφού με ενοχλήσεις επέστρεψε στη Μαδρίτη και ο Μαρσέλο, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Βραζιλίας με την Αυστραλία. Ο αριστερός μπακ ενδέχεται να μείνει εκτός δράσης μέχρι και για τρεις εβδομάδες.

Τέλος, ανησυχία υπάρχει στις τάξεις των Μαδριλένων για τον Γκάρεθ Μπέιλ. Ο Ουαλός θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότατα στον πάγκο στο παιχνίδι της εθνικής του με τη Σκωτία και οι "μερένγκες" φοβούνται μην πιεστεί ο 24χρονος και πάθει κάποια υποτροπή.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ