ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πορεία οπαδών υπέρ Μουρίνιο πριν το Ρεάλ-Λεβάντε

Πορεία οπαδών υπέρ Μουρίνιο πριν το Ρεάλ-Λεβάντε

Μετά τις φήμες για οριστικό "αντίο" του Μουρίνιο το καλοκαίρι, οργανωμένοι οπαδοί της Ρεάλ ετοιμάζουν πορεία υπέρ του "special one" στο πλαίσιο του αγώνα με τη Λεβάντε. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Τσέλσι και Ίντερ εμφανίζονται αυτή τη στιγμή ως οι ομάδες που επιθυμούν διακαώς την επιστροφή του Ζοζέ Μουρίνιο στις τάξεις τους ( "τις έχω μέσα στην καρδιά μου" δήλωσε στην τελευταία του συνέντευξή του ο ίδιος), και το γεγονός αυτό έχει θορυβήσει αρκετούς φίλους των Μαδριλένων που δεν θέλουν να αποχαιρετήσουν τον Πορτογάλο.

Για το λόγο αυτό, μέλη οργανωμένων κλαμπ των "μερένγκες" σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν πορεία στις 6 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του εντός έδρας αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Λεβάντε, όπου θα διατρανώσουν την επιθυμία τους για παραμονή του Μουρίνιο στον πάγκο της ομάδας.

Πορεία οπαδών υπέρ Μουρίνιο πριν το Ρεάλ-Λεβάντε

Για το λόγο αυτό έχει δημιουργηθεί μάλιστα στο Twitter το hashtag #manifestacionpromou, μέσω του οποίου μπορούν όσοι θέλουν να μάθουν πληροφορίες για την κίνηση που είναι διατεθειμένοι να κάνουν οι υποστηρικτές του Πορτογάλου.

Σύμφωνα με τα αρχικά πλάνα, η πορεία θα έχει ως αφετηρία τον σταθμό μετρό "Nuevos Ministerios" στις 16:30 (τοπική ώρα) και θα καταλήξει στη θύρα 0 του "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

Πορεία οπαδών υπέρ Μουρίνιο πριν το Ρεάλ-Λεβάντε

Το ραντεβού των φανς του Ζοζέ Μουρίνιο έχει οριστεί για τις 6 Απριλίου...

Πήρε θέση για Μουρίνιο ο Μοράτι

Εν τω μεταξύ, ζητήθηκε από τον Μάσιμο Μοράτι να σχολιάσει το ενδεχόμενο επιστροφής του Ζοζέ Μουρίνιο στην Ίντερ ( η Gazzetta dello Sport αποκάλυψε τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ανδρών ), με τον πρόεδρο των "νερατζούρι" να διευκρινίζει:

"Αντάλλαξα μερικά μηνύματα ευγενείας με τον Μουρίνιο. Φυσικά και με ευχαριστούν η πίστη και η αγάπη του για την Ίντερ.

Δεν υπάρχουν όμως οι κατάλληλες συνθήκες για την επιστροφή του και δεν συζήτησα κάποιο σχέδιο μαζί του".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ