ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πληρώνει 4.500.000€ για τον Αντσελότι η Ρεάλ Μαδρίτης

Πληρώνει 4.500.000€ για τον Αντσελότι η Ρεάλ Μαδρίτης

Στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για αποκτήσουν τον Κάρλο Αντσελότι και σύμφωνα με τους Γάλλους, θα πληρώσουν την Παρί Σεν Ζερμέν. Ποιο θα είναι το συμβόλαιο του και τι συμβαίνει με την εφορία.

Το κενό του Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει καλυφθεί ακόμα, τη στιγμή μάλιστα που ο Πορτογάλος έχει ανακοινωθεί και επίσημα από την Τσέλσι.

Οι ιθύνοντες της "Βασίλισσας" προσπαθούν να φέρουν ένα προπονητή που θα χτίσει την ομάδα από την αρχή και πρώτος στόχος εξ' αρχής ήταν ο Κάρλο Αντσελότι, όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι επίσημο.

Σύμφωνα βέβαια με τις τελευταίες πληροφορίες από την Γαλλία και την έγκυρη "Equipe", οι Μαδριλένοι συμφώνησαν να δώσουν 4.500.000€ στην Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να μείνει ελεύθερος ο Ιταλός προπονητής και να μετακομίσει στο "Μπερναμπέου".

Αν όντως ισχύει το εν λόγω δημοσίευμα, τότε ανοίγει ο δρόμος του Αντσελότι προς την Μαδρίτη, αν και δεν πρόκειται να ανακοινωθεί μέχρι τις 3 Ιουλίου, αφού τότε θα αλλάξει η φορολογία και από 52% θα πάει στο 24%.

Όσο για τα χρήματα που θα βάζει κάθε χρόνο στον τραπεζικό του λογαριασμό ο Ιταλός κόουτς; Σύμφωνα με την "Parisien" ο Αντσελότι θα γίνεται πλουσιότερος κατά 7.000.000€ με 8.000.000€.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως ο αντικαταστάτης του Ιταλού προπονητή στην Παρί Σεν Ζερμέν, θα είναι ο Λοράν Μπλαν.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ