ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πληρώνει τη ρήτρα του Ερνάντεθ στην Ατλέτικο η Ρεάλ

Alaves's Theo Hernandez, left, duels for the ball with Celta's Gustavo Cabral during the Spanish Copa del Rey semifinal, second leg soccer match between Alaves and Celta, at Mendizorroza stadium, in Vitoria, northern Spain, Wednesday, Feb. 8, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Alaves's Theo Hernandez, left, duels for the ball with Celta's Gustavo Cabral during the Spanish Copa del Rey semifinal, second leg soccer match between Alaves and Celta, at Mendizorroza stadium, in Vitoria, northern Spain, Wednesday, Feb. 8, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Έτοιμη να πληρώσει τη ρήτρα του Τεό Ερνάντεθ στην Ατλέτικο είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως προκύπτει απ' το πρωτοσέλιδο της ισπανικής Marca (PHOTO).

Τον Τεό Ερνάντεθ φιλοξενεί σήμερα (4/4) στην πρώτη της σελίδα η ισπανική Marca, μιας και η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάζεται έτοιμη να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης στην Ατλέτικο Μαδρίτης και να ντύσει στα "λευκά" τον Γάλλο αμυντικό.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, οι "μερένγκες" είναι έτοιμοι να καταβάλουν το ποσό των 24 εκατ. ευρώ το ερχόμενο καλοκαίρι και να τον πάρουν στο "Santiago Bernabéu" για τα επόμενα έξι χρόνια!

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο 19χρονος αγωνίζεται τη φετινή σεζόν στην Αλαβές ως δανεικός απ' τους "ροχιμπλάνκος". Έως σήμερα έχει πραγματοποιήσει 29 συμμετοχές σε La Liga και Copa Del Rey, ενώ έχει μοιράσει τέσσερις ασίστ στους συμπαίκτες του.

Οι εμφανίσεις του έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων (σ.σ. Μπαρτσελόνα, Μπάγερν Μονάχου και Λίβερπουλ), ενώ ανάμεσα τους βρίσκονται και οι Πρωταθλητές Ευρώπης, οι οποίοι θέλουν να προσθέσουν ακόμη έναν νεαρό και ταλαντούχο ποδοσφαιριστή στις επιλογές του Ζινεντίν Ζιντάν.

Πληρώνει τη ρήτρα του Ερνάντεθ στην Ατλέτικο η Ρεάλ

Ακόμα, η Marca υπενθυμίζει ότι και στο παρελθόν η Ρεάλ ενδιαφέρθηκε για ποδοσφαιριστές της Ατλέτικο, αλλά η άρνηση της διοίκησης να διαπραγματευτεί ανάγκασε τον Φλορεντίνο Πέρεθ να στρέψει αλλού το βλέμμα του.

Σέρχιο Αγουέρο, Ρανταμέλ Φαλκάο και Χοσέ Μαρία Χιμένες είναι μόνο μερικοί απ' αυτούς που ενδιέφεραν τους Μαδριλένους, αλλά ουδέποτε αποκτήθηκαν, λόγω της στάσης των ιθυνόντων της Ατλέτικο.

Θα έχει, λοιπόν, ενδιαφέρον να δούμε αν ο Τεό Ερνάντεθ αφήσει την Ατλέτικο για χάρη της Ρεάλ ή ακόμη ένα μεταξύ τους deal δεν θα πραγματοποιηθεί, λόγω της μεταξύ τους κόντρας.

AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ