ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πέρεθ: "Ο Μπέιλ θα αφήσει εποχή"

Πέρεθ: "Ο Μπέιλ θα αφήσει εποχή"

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έπλεξε το εγκώμιο του Γκάρεθ Μπέιλ και υποστήριξε πως επί Κάρλο Αντσελότι η Ρεάλ μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο με το οποίο θα κάνει όλους να την ερωτευθούν. Διαβάστε πόσα είναι τα έσοδα της "Bασίλισσας".

Στα μέλη της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε το πρωί ο Φλορεντίνο Πέρεθ. Στην ομιλία του ο πρόεδρος της "Βασίλισσας" αναφέρθηκε στη νέα... Ρεάλ υπό τις οδηγίες του Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος έχει πλέον στη διάθεση του την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, τον Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο Ισπανός επιχειρηματίας δεν ανέφερε το όνομα του Ζοσέ Μουρίνιο και αρκέστηκε να πει πως "η περασμένη σεζόν ήταν δύσκολη για τον σύλλογο".

Ενόψει του ντεμπούτου του Μπέιλ απόψε στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Χετάφε ο Πέρεθ αναφέρθηκε στο τελευταίο στολίδι στο στέμμα της "βασίλισσας":

"Ο Μπέιλ είναι ένας ποδοσφαιριστής που ενσαρκώνει το μοντέλο που δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε. Είναι ένας παίκτης προορισμένος για να αφήσει εποχή. Έπαιξε σπουδαία στην Premier League. Και εμείς θα τον βοηθήσουμε για να κάνει το ίδιο και εδώ".

Πέρεθ: "Ο Μπέιλ θα αφήσει εποχή"

Στο συνέδριο των μελών της εννέα φορές πρωταθλήτριας Ευρώπης δεν αναφέρθηκε το "απαγορευμένο" όνομα του Ζοσέ Μουρίνιο, απλά αρκέστηκε να πει πως η ομάδα προέρχεται από "μια δύσκολη σεζόν".

Αναφέρθηκε στον νυν προπονητή Κάρλο Αντσελότι. " Έναν άνθρωπο που γράφει ιστορία στο ποδόσφαιρο. Έναν άνθρωπο που είναι περήφανος που βρίσκεται εδώ και έχει στη διάθεση του όλες τις συνθήκες για να επιτύχει και να δημιουργήσει ένα στυλ ποδοσφαίρου, το οποίο θα ερωτευθούμε όλοι"; Ποιο είναι αυτό; "Ένα παιχνίδι εθιστικό με ταλέντο και προοπτική".

Πέρεθ: "Ο Μπέιλ θα αφήσει εποχή"

Σύμφωνα με τον Πέρεθ το μέλλον της "Βασίλισσας" είναι εξασφαλισμένο οικονομικό. Η περσινή σεζόν έκλεισε με έσοδα 520.9 εκατομμυρίων ευρώ και φέτος έχουν υπολογίσει πως θα τους μείνουν 515 εκατομμύρια ευρώ!

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ