ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πέρεθ: "Έκανα την καλύτερη προσφορά στον Ντι Μαρία"

Πέρεθ: "Έκανα την καλύτερη προσφορά στον Ντι Μαρία"

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, αρνήθηκε ότι υπάρχει κόντρα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ υποστήριξε ότι έκανε την καλύτερη δυνατή προσφορά στον Ντι Μαρία. Τι είπε για Φαλκάο, Τσάμπι Αλόνσο και Κασίγιας.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ σε συνέντευξη Τύπου, διασκέδασε τις φήμες περί κόντρας με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ξεκαθάρισε ότι προσπάθησε να κρατήσει με την καλύτερη δυνατή προσφορά τον Ντι Μαρία, ενώ αναφέρθηκε επίσης στις περιπτώσεις των Τσάμπι Αλόνσο, Κασίγιας και Φαλκάο, για τον οποίο είπε ότι σημαντική ήταν και η γνώμη του προπονητή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φλορεντίνο Πέρεθ:

Για τον Ντι Μαρία: "Ο Ντι Μαρία έχει τη στοργή μου, την αναγνώρισή μου και το σεβασμό μου. Υπήρχαν μερικές οικονομικές απαιτήσεις τις οποίες η Ρεάλ Μαδρίτης, δεν μπορούσε να ικανοποιήσει. Έκανα την καλύτερη προσφορά που θα μπορούσα να κάνω σε ποδοσφαιριστή και δεν την δέχτηκε, έχει άλλες προσδοκίες. Κανένας δεν κερδίζει τόσα πολλά, παρά μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Είναι μία απόφαση προσωπική, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο."

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: "Τον Κριστιάνο τον ξέρω πολύ καλά, είναι ο καλύτερος του κόσμου και η πίστη του στη Μαδρίτη είναι αναμφισβήτητη. Άκουσα τις δηλώσεις του και όπως τον γνωρίζω, δεν έθεσε αμφιβολίες για το σύλλογο. Η σχέση μου μαζί του, είναι τέλεια και δεν έχουμε καμία απόκλιση. Θα είναι ο καλύτερος του κόσμου και αυτό το χρόνο."

Για τον Τσάμπι Αλόνσο: "Έχω πολύ καλή σχέση με τον Τσάμπι Αλόνσο. Ήρθε και μας είπε ότι ήθελε να φύγει. Νομίζω ότι ήταν η καλύτερη απόφαση τόσο για τον ίδιο, όσο και για το σύλλογο. Ικανοποιήσαμε το αίτημά του. Καλύπτεται επάξια το κενό του με Κρός και Ιγιαραμέντι. Είναι στο τέλος της καριέρας του και ήθελε να το διαχειριστεί με αυτόν τον τρόπο, Το σεβαστήκαμε."

Για τον Φαλκάο: "Αξιολογήσαμε την απόκτηση του Φαλκάο, αλλά στη Ρεάλ Μαδρίτης υπάρχει ένα ισοζύγιο αθλητικό - οικονομικό και πήραμε την απόφαση, να μην το κάνουμε. Μέτρησε και η γνώμη του προπονητή"

Για τον Κασίγιας: "Δεν πρέπει να υπάρχει ντιμπέιτ (αμφιβολίες για το εάν θα είναι βασικός). Οι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή. Έχουμε τρεις καλούς τερματοφύλακες. Δε θα κάνω λάθος, να πω ότι θα αγωνιστεί ο ένας ή ο άλλος. Είναι ζήτημα του προπονητή"

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ