ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πέρεθ: "Δεν μας ενδιαφέρει κανένας παίκτης της Παρί"

Πέρεθ: "Δεν μας ενδιαφέρει κανένας παίκτης της Παρί"

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε πως οι "μερένχες" δεν ενδιαφέρονται για κανέναν παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν. Όσο αφορά το μέλλον του Ρονάλντο, προσωπική του πεποίθηση είναι πως θα τελειώσει την καριέρα του στη Μαδρίτη.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, σε πρόσφατες δηλώσεις του ρωτήθηκε σχετικά με τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας του. Πολλά γράφονταν για ενδιαφέρον της Ρεάλ για παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν, όπως οι Ιμπραχίμοβιτς και Βεράτι, ωστόσο ο Πέρεθ ήταν κάθετος.

"Δεν μας ενδιαφέρει ούτε ο Ιμπραχίμοβιτς, ούτε ο Βεράτι, ούτε οποιοσδήποτε άλλος παίκτης της Παρί. Αν σε ένα ή δυο χρόνια μας ενδιαφέρει κάποιος, θα τηλεφωνήσει πρώτα στον Νασέρ (πρόεδρο της Παρί)", φαίνεται να είπε ο Πέρεθ στους δημοσιογράφους.

Επίσης, παρουσιάστηκε σίγουρος πως το μέλλον του Ρονάλντο, είναι στη Μαδρίτη: "O Κριστιάνο είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως εδώ θα τελειώσει την καριέρα του. Δεν έχουμε λάβει καμία προσφορά για τον παίκτη".

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον Καρίμ Μπενζέμα και αν μπορεί να σηκώσει όλο το βάρος της επίθεσης της Ρεάλ στις πλάτες του: "Αυτό θα το δούμε μέσα στη σεζόν. Ο Μπενζεμά έχει ιδιαίτερα καλά στοιχεία και πιστεύω πολύ σ' αυτόν. Λογικά ο Αντσελότι θα καταφέρει να πάρει το 100% των δυνατοτήτων του".

Ενώ τέλος, αναφέρθηκε στον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος ήταν κι αυτός που επέμενε στην πρόσληψη Αντσελότι: "Έχει τρομερή ικανότητα να ανακαλύπτει ταλέντα. Οι συστάσεις του ήταν απαραίτητες στις μεταγραφές των Ίσκο και Ιγιαραμέντι. Δεν σας κρύβω ότι μια μέρα ίσως να τον δείτε και πρώτο προπονητή της Ρεάλ".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ