ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πέρεθ: "Αρχηγός μας ο Ζιντάν"

Πέρεθ: "Αρχηγός μας ο Ζιντάν"

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ μίλησε για τη νέα Ρεάλ Μαδρίτης που θα έχει αρχηγό της τον Ζινεντίν Ζιντάν, ξεκαθάρισε πως όνειρό του είναι να χτίσει μια ομάδα γύρω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ξεκαθάρισε πως υπήρχε πρόβλημα στα αποδυτήρια με τον Μουρίνιο, ενώ αναφέρθηκε και στον Γιούργκεν Κλοπ. Τι είπε για την περίπτωση του Νεϊμάρ.

Μια Ρεάλ Μαδρίτης με αρχιτέκτονα τον Ζινεντίν Ζιντάν και πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ονειρεύεται και θέλει να κτίσει ο Φλορεντίνο Πέρεθ, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στην εκπομπή "El Larguero", του ραδιοφωνικού σταθμού "Cadena Ser".

Ο πρόεδρος της "Βασίλισσας" μίλησε για το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με τον Μουρίνιο, την περίπτωση του Κασίγιας, τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας, τις εκλογές που έρχονται, αλλά και τους υποψήφιους προπονητές.

Για τον Κασίγιας: "Ο Κασίγιας είναι ο καλύτερος, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να υποδείξω στον προπονητή πως θα κάνει τη δουλειά του. Ο προπονητής πρέπει να είναι αυτόνομος".

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Ζοζέ Μουρίνιο: "Θέλω να δημιουργήσω μια πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης, χτισμένη γύρω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεν θεωρώ πως υπήρξε ανταρσία των παικτών εναντίον του Μουρίνιο, αλλά πρέπει να αναγνωρίσω πως σ' αυτά τα τρία χρόνια, υπήρξε μια φθορά στη σχέση των ποδοσφαιριστών και του προπονητή. Πάντως δεν χρειάστηκε να του δώσουμε κάποια αποζημίωση.".

Για τους μεταγραφικούς στόχους που ακούγονται (Μπέιλ, Ίσκο, Λεβαντόβσκι, Καρβαχάλ, Χεσέ): "Το πιθανότερο είναι πως θα έρθουν στην ομάδα δύο ποδοσφαιριστές και θα ανέβει ένας παίκτης από την δεύτερη ομάδα. Αρχηγός σ' όλο αυτό το νέο πρότζεκτ θα είναι ο Ζιντάν. Αυτός και ο επόμενος προπονητής θα αποφασίσουν το μέλλον παικτών όπως ο Κακά και ο Κοεντράο".

Για την υπόθεση του Νεϊμάρ: "Προσπαθήσαμε να πάρουμε τον Νεϊμάρ πριν ανανεώσει με την Σάντος, αλλά μετά την ανανέωση ήταν αδύνατο, γιατί θα έπρεπε να διαλύσει το "οικοσύστημα του συλλόγου". Το συνολικό κόστος μαζί με τους φόρους θα ξεπερνούσε τα 150.000.000€".

Για τις εκλογές στην Ρεάλ Μαδρίτης: "Δεν οργάνωσα εκλογές στα μέτρα μου αλλάζοντας το καταστατικό της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού είναι ο νόμος του κράτους που απαιτεί από τους υποψήφιους, να μπορούν να καλύψουν το 15% του συνολικού προϋπολογισμού. Το μόνο που άλλαξε είναι ότι πλέον για να είσαι υποψήφιος πρέπει να είσαι μέλος της ομάδας 20 χρόνια και όχι 15 όπως ίσχυε μέχρι τώρα".

Για τους Αντσελότι και Κλοπ: "Δεν θα μιλήσουμε με τον Αντσελότι αν δεν περάσει μια εβδομάδα. Από την άλλη, ο Κλοπ, μου αρέσει και είναι ένας καλός προπονητής. Πρέπει να εκφέρουν γνώμη αυτοί που ξέρουν αν είναι καλός για την Ρεάλ. Οι παίκτες πάντως που έχει προπονήσει είναι πιτσιρικάδες σε σχέση μ' αυτούς της Ρεάλ".

Πηγή: cadenaser.com , as.com

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ