ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Παρδέθα: "Θέλουμε να μείνει ο Ιγκουαΐν"

Παρδέθα: "Θέλουμε να μείνει ο Ιγκουαΐν"
Ιγκουαΐν

Ο Μίγκελ Παρδέθα, τεχνικός διευθυντής της Ρεάλ Μαδρίτης, δήλωσε πως θα ήθελε να παραμείνει στους πρωταθλητές Ισπανίας ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν. Διαβάστε αναλυτικά τα λεγόμενά του.

Την επιθυμία του να παραμείνει ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν στη Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε ο Μιγκέλ Παρδέθα.

Ο τεχνικός διευθυντής των Μαδριλένων εκτιμά τον Αργεντινό, για τον οποίο μίλησε με κολακευτικά λόγια.

Ο 24χρονος έχει πετύχει φέτος 17 τέρματα σε 34 παιχνίδια και σε όλη τη διάρκεια της σεζόν έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τη Ρεάλ. Ωστόσο, ο Ζοζέ Μουρίνιο έδειξε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον Καρίμ Μπενζεμά, γεγονός που έχει προβληματίσει τον Αργεντινό.

Ο Ιγκουαΐν βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων και έχει τεθεί θέμα πώλησής του. Ως τώρα δεν υπάρχουν εξελίξεις, όμως, σε περίπτωση που αποφασίσει να αποχωρήσει δεδομένα θα βρεθεί αγοραστής.

Ωστόσο, ο Παρδέθα έσπευσε να τονίσει πως ο σύλλογος θέλει να τον κρατήσει, προκειμένου να πειστεί ο ποδοσφαιριστής: "Είναι ένας εξαιρετικός επιθετικός και το έχει δείξει αυτή τη σεζόν. Έχει συμβόλαιο σε ισχύ και θα ήμασταν πολύ χαρούμενοι αν έμενε μαζί μας. Ο προπονητής τον εμπιστεύεται απόλυτα".

Ακόμη, αναφέρθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έπιασε φέτος ταβάνι σύμφωνα με τον ίδιο: "Ο Κριστιάνο δεν μπορεί να κάνει περισσότερα. Έθεσε κάποιους στόχους και είχε μία εξαιρετική σεζόν".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ