ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πάει για νέο ρεκόρ ο Αντσελότι

Πάει για νέο ρεκόρ ο Αντσελότι

Ο Κάρλο Αντσελότι έγραψε ιστορία με τις 16 σερί νίκες της Ρεάλ και στις δηλώσεις του μετά το 2-1 επί της Μάλαγα έκανε λόγο για... όνειρο. Διαβάστε για το νέο στόχο που έχει πλέον ο Ιταλός τεχνικός.

"Mοιάζει με όνειρο αλλά είναι πραγματικότητα. Είμαστε χαρούμενοι με αυτή τη φόρμα που έχουμε και ελπίζουμε να συνεχίσουμε.

Ο κόσμος θα μου δώσει τα εύσημα για αυτό αλλά το κλειδί για το ρεκόρ είναι πως είμαι ευτυχής που προπονώ μία φανταστική ομάδα με φανταστικούς παίκτες και που δουλεύω σε έναν φανταστικό σύλλογο.

Έχω βαθύ σεβασμό για αυτούς τους παίκτες και θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι επειδή η σεζόν είναι πολύ μεγάλη", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά την επικράτηση των Μαδριλένων στο "Ροσαλέδα" , και πρόσθεσε:

Πάει για νέο ρεκόρ ο Αντσελότι

"Μου έχει προκαλέσει επίσης έκπληξη η αμυντική συμπεριφορά μερικών παικτών, όπως για παράδειγμα του Χάμες, του Ίσκο και του Μπέιλ. Η ομάδα είναι συμπαγής και δουλεύει σκληρά.

Αυτό που έκανε απόψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι περίεργο επειδή πάντα σκοράρει και απόψε έδωσε δύο ασίστ. Έπαιξε φανταστικά και είχε έναν ρόλο κλειδί στην ιστορική νίκη".

Μετά το απόλυτο ρεκόρ των 16 σερί νικών που έχει με τη Ρεάλ Μαδρίτης (άφησε πίσω τους Ζοζέ Μουρίνιο και Μιγκέλ Μουνιόθ που είχαν σταματήσει στις 15 διαδοχικές νίκες) ο Αντσελότι βάζει πλώρη για ένα ακόμα ρεκόρ: να ξεπεράσει τον Φρανκ Ράικαρντ ο οποίος είχε σταματήσει στις 18 συνεχόμενες νίκες την εποχή που ήταν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Εκείνο το τρομερό σερί του Ολλανδού στον πάγκο των "μπλαουγκράνα" είχε κρατήσει για 3 ακριβώς μήνες, από τις 22 Οκτωβρίου 2005 μέχρι τις 22 Ιανουαρίου 2006, με την ομάδα της Καταλωνίας να πανηγυρίζει σε αυτό το διάστημα 13 νίκες στη La Liga, 3 στο Champions League και 2 στο Copa del Rey.

"16 συνεχόμενες νίκες. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για ένα ιστορικό ρεκόρ. Ευχαριστώ!", ήταν το μήνυμα του Κάρλο Αντσελότι μέσω φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram μετά το τέλος του αγώνα.

Σημειώνεται πως από τις 16 αυτές νίκες, οι 10 σημειώθηκαν στο ισπανικό πρωτάθλημα, οι 5 στους ομίλους του Champions League ενώ υπήρχε και ένα ματς για το Copa del Rey.

Αντσελότι: "Όνειρο το ρεκόρ με τη Ρεάλ"

Μάλαγα - Ρεάλ 1-2

Gracias EQUIPO #16victorias @realmadrid TEAM #16wins

A photo posted by Carlo Ancelotti official (@mrancelotti) on

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ