ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Όταν δάκρυσε το "Μπερναμπέου" για τον Μίτσελ

Όταν δάκρυσε το "Μπερναμπέου" για τον Μίτσελ
Μίτσελ

Σαν σήμερα (19/5) πριν από είκοσι χρόνια ο Μίτσελ αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης στο "Μπερναμπέου", σε ένα παιχνίδι γεμάτο συγκίνηση (VIDEOS).

Από το 1976 μέχρι και το 1996 ο Μίτσελ ( ή αλλιώς Χοσέ Μιγκέλ Γκονθάλεθ Μαρτίν Ντελ Κάμπο ) υπηρέτησε την Ρεάλ Μαδρίτης, ξεκινώντας από τα τμήματα υποδομής της "βασίλισσας" για να γίνει ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του συλλόγου.

Σε επαγγελματικό επίπεδο, ο Μίτσελ, που αγωνιζόταν ως δεξιός και κεντρικός μέσος με έφεση στο σκοράρισμα και τη δημιουργία, φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ σε 554 παιχνίδια, σκοράροντας 128 φορές σε όλες τις διοργανώσεις.

Τα πάντα όμως έχουν ένα τέλος, έτσι και η καριέρα του Μίτσελ στην "βασίλισσα". Στις 19/5/1996 πραγματοποίησε την τελευταία του εμφάνιση στην αναμέτρηση εναντίον της Μέριδα στο "Μπερναμπέου".

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Ισπανός μέσος πέτυχε δυο γκολ και στο 83ο λεπτό έγινε αλλαγή με σκοπό να αποθεωθεί από το κοινό. Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν μοναδικές. Ο Μίτσελ γονάτισε και φίλησε τον αγωνιστικό χώρο, ενώ φίλαθλοι και συμπαίκτες δάκρυσαν.

Με την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μίτσελ κατέκτησε έξι πρωταθλήματα, τρία κύπελλα, δυο κύπελλα ΟΥΕΦΑ και τέσσερα σούπερ κόπα.



TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ