ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Οπαδοί της Ρεάλ κατά παικτών γιατί "δεν είχαν @ρχ#δι@"

Οπαδοί της Ρεάλ κατά παικτών γιατί "δεν είχαν @ρχ#δι@"

Εκατοντάδες οπαδοί της Ρεάλ περίμεναν την αποστολή της ομάδας στο αεροδρόμιο του Μίνστερ στην Γερμανία για να αποδοκιμάσουν του ποδοσφαιριστές. Διαβάστε τα συνθήματα που φώναζαν.

Η αναχώρηση της Ρεάλ από το αεροδρόμιο του Μίνστερ στην Γερμανία ήταν επεισοδιακή καθώς εκατοντάδες οπαδοί της ομάδας περίμεναν εκεί τους ποδοσφαιριστές για να τους αποδοκιμάσουν.

Στην εμφάνιση των παικτών του Ζοζέ Μουρίνιο η οργή των των φιλάθλων εκφράστηκε με συνθήματα όπως "¡Menos millones y más cojones!", δηλαδή "λιγότερα εκατομμύρια, περισσότερα @ρχ#δι@".

Το υπονοούμενο των οπαδών της Ρεάλ σαφέστατο για τους ακριβοπληρωμένους σταρ του συλλόγου καθώς θεωρούν ότι θα έπρεπε να παίρνουν λιγότερα χρήματα και να έχουν στον γήπεδο περισσότερα "καρύδια" από αυτά που έδειξαν στο "Βέστφαλεν".

Δεν έλειψαν επίσης συνθήματα όπως "έξω, έξω" ("¡Fuera, fuera!"), αλλά και υπέρ παλαίμαχων άσων όπως "11 Χουανίτο, θέλουμε 11 Χουανίτο ("¡Once juanitos, queremos once juanitos!").

Οι φίλοι της "βασίλισσας" θυμήθηκαν τον παλαίμαχο άσο- που "έφυγε" από τη ζωή μόλις στα 37 του χρόνια- καθώς ήταν μέλος της ομάδας που το 1985 ανέτρεψε την ήττα με 5-1 από την Γκάντμπαχ. Συγκεκριμένα η Ρεάλ επιβλήθηκε με 4-0 της γερμανικής ομάδας στη ρεβάνς του "Μπερναμπέου".

Να σημειωθεί ότι οι Ιγκουαϊν και Ράμος θέλησαν να απαντήσουν στον κόσμο που φώναζε τα συνθήματα, αλλά συγκρατήθηκαν από συμπαίκτες τους.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ